Mi a különleges képessége a rák horposzkópú embereknek?
14. Simán legyőznélek a víz tornádómmal, hiszen a víz kioltja a tűzet.
Rák
Én így is mindenkit elvernék. Ha nem fulladnátok meg a vizemben, ott az olló támadás.
Rák
Hát ha valami pozitív képességet kell mondani, akkor az a memóriája. Anyám rák, minden lényegtelen dologra emlékszik. Persze sokszor jól jön ez. De mindenbe beleüti az orrát, amihez semmi köze, így sokszor pár rövid, de nem túl igaz válasszal lezárok témákat. Mert nem fogok mindenről beszámolni neki. (Beszámolnék neki ha amolyan jó anya lenne, de nem az, nem a gyereke életének segítése/megkönnyítése a célja, hanem hogy a saját képére formáljon és mindig mellette legyek, hogy mindent tudjon rólam, közben nem ismer egyáltalán, mert sosem beszélgetett velem őszintén... Ezért nem jó anya, és kizárom a számomra fontos eseményekből, ezért kell néha hazudnom, amit nem szívesen teszek, de muszáj.) És itt jön a különleges képessége, hogy minden vacakra emlékszik, a 20 évvel ezelőtti hazugságaimra is, amit már én rég elfelejtettem. És ő még mindig kombinál.
Egyébként néha ő is rosszul emlékszik dolgokra, de annyira tudja, hogy jó a memóriája, hogy ha rosszul is emlékszik, nem lehet meggyőzni, hogy téved, mert ha mégis rájön,hogy téved, akkor azt tagadja, nem hagyja, hogy másnak legyen igaza...
Nem lenne amúgy rossz ember, csak úgy gondolom, hogy anyaként érzelmileg (őszinte beszélgetéseket illetően) ki kellett volna alakítania egy normális kapcsolatot a gyerekével, mint minden igazi anyának. De neki ez nem az erőssége, ezért mint a gyereke, nem tudom pozitívnak megítélni.
A különlegessége ettől függetlenül a memóriája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!