Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a különleges képessége a...

Mi a különleges képessége a rák horposzkópú embereknek?

Figyelt kérdés
Annyit tudok hogy a víz állítólag az "eleme" , meg hogy elő tudják hívni "képessègeiket" közeli környezetetüköre kell koncentrálni, valaki bővebben tud erről nekem írni?

2012. nov. 9. 16:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

14. Simán legyőznélek a víz tornádómmal, hiszen a víz kioltja a tűzet.

Rák

2012. nov. 9. 20:48
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Én halak vagyok és szeretnék olyan képességet, hogy óriás jégcsapot lőhessek az ellenségekre, illetve elő tudjam hívni Poszeidónt a tengerből, hogy irányíthassam.
2012. nov. 9. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
Én ikrek vagyok és osztódással tudok szaporodni.Azaz ha valaki beszól,akkor egy másodperc alatt 10 ezret klónozok magamból és akkor lesz nemulass.A másik képességem meg a tornádótölcsér.Ezek az én titkos képességem úgyhogy PSSSSSSSSSSSZT!NE MONDJÁTOK EL SENKINEK!
2012. nov. 9. 22:08
 14/19 anonim ***** válasza:
56%

Én így is mindenkit elvernék. Ha nem fulladnátok meg a vizemben, ott az olló támadás.

Rák

2012. nov. 9. 22:43
 15/19 mustafa33 ***** válasza:
óvakodniuk kell az antioxidánsoktól
2012. nov. 10. 04:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az intuíciója jól fejlett, képes megérezni, hogy mi jár éppen a másik ember fejében és képes maximálisan együttérezni vele. Végtelenül empatikus tud lenni. Szerintem ebben rejlik a képessége.
2012. nov. 11. 17:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát ha valami pozitív képességet kell mondani, akkor az a memóriája. Anyám rák, minden lényegtelen dologra emlékszik. Persze sokszor jól jön ez. De mindenbe beleüti az orrát, amihez semmi köze, így sokszor pár rövid, de nem túl igaz válasszal lezárok témákat. Mert nem fogok mindenről beszámolni neki. (Beszámolnék neki ha amolyan jó anya lenne, de nem az, nem a gyereke életének segítése/megkönnyítése a célja, hanem hogy a saját képére formáljon és mindig mellette legyek, hogy mindent tudjon rólam, közben nem ismer egyáltalán, mert sosem beszélgetett velem őszintén... Ezért nem jó anya, és kizárom a számomra fontos eseményekből, ezért kell néha hazudnom, amit nem szívesen teszek, de muszáj.) És itt jön a különleges képessége, hogy minden vacakra emlékszik, a 20 évvel ezelőtti hazugságaimra is, amit már én rég elfelejtettem. És ő még mindig kombinál.

Egyébként néha ő is rosszul emlékszik dolgokra, de annyira tudja, hogy jó a memóriája, hogy ha rosszul is emlékszik, nem lehet meggyőzni, hogy téved, mert ha mégis rájön,hogy téved, akkor azt tagadja, nem hagyja, hogy másnak legyen igaza...

Nem lenne amúgy rossz ember, csak úgy gondolom, hogy anyaként érzelmileg (őszinte beszélgetéseket illetően) ki kellett volna alakítania egy normális kapcsolatot a gyerekével, mint minden igazi anyának. De neki ez nem az erőssége, ezért mint a gyereke, nem tudom pozitívnak megítélni.

A különlegessége ettől függetlenül a memóriája.

2012. nov. 12. 11:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Rák vagyok, pocsék memóriával xD Néha addig elfelejtem, hogy mit akartam, amíg leülök a székbe. Ez a különleges képességem.
2012. nov. 12. 13:41
 19/19 nyaki101 válasza:
15. válaszoló elöttiknek mondom: jó cucc mi a neve(lehet ki próbálom)?
2013. márc. 17. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!