Mi a különleges képessége a rák horposzkópú embereknek?
Figyelt kérdés
Annyit tudok hogy a víz állítólag az "eleme" , meg hogy elő tudják hívni "képessègeiket" közeli környezetetüköre kell koncentrálni, valaki bővebben tud erről nekem írni?2012. nov. 9. 16:20
1/19 anonim válasza:
Te, túl sok rajzfilmet néztél. Komolyan azt hiszed, hogy minden ember varázsló? :D
2/19 A kérdező kommentje:
Nem szó szerint, de oda van írva a témához: HOROSZKÓP ilyen megjegyzèseket inkább ne irjatok! Értelmes válaszokag kérek szépen.
2012. nov. 9. 16:38
3/19 anonim válasza:
4-es: a szkeptikusoké is, mivel ha valaminek nincs agyvize az elég nagy baj.
ez védi az agyat a rázkódásoktól, szóval, írj még ilyen butaságokat légyszíves :D
mi az hogy "különleges képesség"? tudnak repülni, vagy mire gondolsz? :D
akiket rákokat ismerek, azok visszahúzódók, érzékenyek, jóindulatúak.
akiket meg nem ismerek, azokról nem tudok nyilatkozni
pozitív tulajdonságuk hogy nehéz velük összeveszni mert ráhagyják a buta emberekre a dolgokat
4/19 anonim válasza:
Na ez nekem új... rák vagyok, de nem tudtam, hogy van képességem... elárulhatnátok, hogy mi és kipróbálom :P
5/19 anonim válasza:
Minden horoszkóp hülyeség.
A családunkban 3 rák is van. Egyiknek sincs semmilyen különleges képessége, mindegyiknek a természete teljesen más. Sőt, az egyik állandóan veszekszik mindenkivel.
6/19 anonim válasza:
Ne hallgass a szkeptikusokra. Én rák vagyok és van víz tölcsér és vízözön támadásom, könnyen legyőzöm vele a tűz jegyűeket, de a föld jegyűek gyakran megszívatnak :S
7/19 A kérdező kommentje:
Köszi uccsò ilyenekre gondoltam
2012. nov. 9. 20:09
8/19 anonim válasza:
Hát én Nyilas vagyok, azaz tűz jegy, és engem nem nagyon lehet tűztölcsérrel leteremteni. Én ilyen kis rákocskákat eszem reggelire. Nagyon finom, és tápláló, ez a mediterrán konyha fantasztikus.:P
9/19 anonim válasza:
Én az összes elemet segítségül tudom hívni. Mert én vagyok... A BOLYGÓ KAPITÁNYA!
10/19 anonim válasza:
Én mérleg vagyok, és ha sokáig folytatod ezt a hülyeséget, akkor rápottyantok egy 10 kilós súlyt a fejedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!