Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a különleges képessége a...

Mi a különleges képessége a rák horposzkópú embereknek?

Figyelt kérdés
Annyit tudok hogy a víz állítólag az "eleme" , meg hogy elő tudják hívni "képessègeiket" közeli környezetetüköre kell koncentrálni, valaki bővebben tud erről nekem írni?

2012. nov. 9. 16:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
41%
Te, túl sok rajzfilmet néztél. Komolyan azt hiszed, hogy minden ember varázsló? :D
2012. nov. 9. 16:26
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem szó szerint, de oda van írva a témához: HOROSZKÓP ilyen megjegyzèseket inkább ne irjatok! Értelmes válaszokag kérek szépen.
2012. nov. 9. 16:38
 3/19 anonim ***** válasza:
79%

4-es: a szkeptikusoké is, mivel ha valaminek nincs agyvize az elég nagy baj.

ez védi az agyat a rázkódásoktól, szóval, írj még ilyen butaságokat légyszíves :D

mi az hogy "különleges képesség"? tudnak repülni, vagy mire gondolsz? :D

akiket rákokat ismerek, azok visszahúzódók, érzékenyek, jóindulatúak.

akiket meg nem ismerek, azokról nem tudok nyilatkozni

pozitív tulajdonságuk hogy nehéz velük összeveszni mert ráhagyják a buta emberekre a dolgokat

2012. nov. 9. 16:58
 4/19 anonim ***** válasza:
41%
Na ez nekem új... rák vagyok, de nem tudtam, hogy van képességem... elárulhatnátok, hogy mi és kipróbálom :P
2012. nov. 9. 17:29
 5/19 anonim ***** válasza:
60%

Minden horoszkóp hülyeség.

A családunkban 3 rák is van. Egyiknek sincs semmilyen különleges képessége, mindegyiknek a természete teljesen más. Sőt, az egyik állandóan veszekszik mindenkivel.

2012. nov. 9. 18:09
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Ne hallgass a szkeptikusokra. Én rák vagyok és van víz tölcsér és vízözön támadásom, könnyen legyőzöm vele a tűz jegyűeket, de a föld jegyűek gyakran megszívatnak :S
2012. nov. 9. 19:34
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszi uccsò ilyenekre gondoltam
2012. nov. 9. 20:09
 8/19 anonim ***** válasza:
Hát én Nyilas vagyok, azaz tűz jegy, és engem nem nagyon lehet tűztölcsérrel leteremteni. Én ilyen kis rákocskákat eszem reggelire. Nagyon finom, és tápláló, ez a mediterrán konyha fantasztikus.:P
2012. nov. 9. 20:27
 9/19 anonim ***** válasza:
88%

Én az összes elemet segítségül tudom hívni. Mert én vagyok... A BOLYGÓ KAPITÁNYA!

http://www.youtube.com/watch?v=QcT67QJMJPc

2012. nov. 9. 20:39
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Én mérleg vagyok, és ha sokáig folytatod ezt a hülyeséget, akkor rápottyantok egy 10 kilós súlyt a fejedre.
2012. nov. 9. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!