Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak horoszkópú, skorpió...

Halak horoszkópú, skorpió aszcendensű férfiről mik a tapasztalataitok? A kínai jegye sárkány.

Figyelt kérdés
Én tigris, bak vagyok, rák aszcendenssel és ő olyan túl nem is tudom milyen.Annyira tökéletesnek talál,, hogy egyféleképpen gondolkodunk, meg minden,hogy néha azt hiszem, hogy nem is mond igazat.Vagy csak nem merek bízni benne, mert túl sok rossz történt velem.

#aszcendens #sárkány jegy
2012. nov. 1. 22:04
1 2
 11/16 anonim válasza:
Egyaltalan nem tuntem csak nem voltam eddig gep kozelben.Igen en hiszek a horoszkopoban de valaki nem azert irtam hogy nem allok le vitatkozni senkivel sem es gondolom a kerdezot is annak a velemenye erdekelte aki hisz ezekben a dolgokban.Az igaz hogy nincs ket egyforma ember ezert irtam hogy az aszcendens is dominal nagyon es igen kihat rank az hogy mikor es hol szulettunk.
2012. nov. 9. 17:31
 12/16 anonim ***** válasza:
A nevelést ne hagyd ki:P
2012. nov. 9. 17:34
 13/16 anonim válasza:
Ket halak is lehet telsejen eltero szemelyiseg en csak a tapaszalatomat irtam le.Nekem is volt egy merleg baratnom es csak par nap volt koztunk meg o par evvel o fiatalabb volt megis mas szemelyiseg voltunk pedig egy volt a horoszkopunk.
2012. nov. 9. 17:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, azért írtam, ennyi "jellemzőt", mert gondolom, h mások is születtek olyankor, akikkel kapcsolatban lehetnek tapasztalataitok. Vagy lehetnének...
2012. nov. 10. 11:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezek a jósok meg horoszkóp készítő szélhámosok eszméletlen jó emberismerettel vannak megáldva és nagyon profi módon ráéreznek az emberi butaságra.

Ne legyél ennyire naiv és hiszékeny és nem történik veled annyi rossz!

2012. nov. 12. 14:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én halak jegyű vagyok, bak aszcendenssel. Az igaz, hogy néha noszogatni kell, de ha az ember türelmes, akkor egy nagyon értékes embert ismerhet meg e jegyben. Ha tényleg komolyan gondolod vele és veszed a fáradtságot, hogy jól megismerd, akkor semmi probléma nem lehet. Persze ez rá is vonatkozik.
2012. nov. 12. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!