Nyilas nő és oroszlán férfi megfelelő párosítás vagy hagyjam el?
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 22:11
11/15 anonim válasza:
Most nem mondod, hogy ha itt mindenki azt mondta volna, hogy hagyd el, mert rossz páros, akkor megtetted volna?Szégyellhetdnéd magad.Ha ezen múlik a kapcsolatotok részedről, akkor hagyd el, de azért, hogy ne szenvedjen a pasi. (Gondolom nő vagy.) Én már nem egy olyan jól működő kapcsolatot láttam, ahol a párok horoszkópjukat tekintve még csak egy légtérben sem jöttek volna ki egymással, mégis remekül megvannak együtt, köszönik szépen.Nem a horoszkópon múlik egy kapcsolat.
12/15 anonim válasza:
Szerintem ha ezért hagyod el, nem is szereted, akkor meg minek tartod vele a kapcsolatot? Ez nem is kétséges, mert ha szeretnéd ilyesmi fel se merülne benned
13/15 anonim válasza:
Tényleg elég buta a kérdés, attól hogy valami nem jó párosítás, még működhet jól a kapcsolat. Sajnos nekem rossz tapasztalatom van, Nyilas nő vagyok és volt Oroszlán partnerem, aki állandóan uralkodni akart felettem, de én ezt senkitől sem tűröm el, ezért mindennaposak voltak nálunk a veszekedések. Véget is ért a kapcsolat. De Nyilas és Nyilas között is van különbség, tehát lehet, hogy nálatok nem lesz gond.
14/15 anonim válasza:
Kérdésedre egy komolyabb válasz:
Nyilas lévén 12 éve van oroszlán barátom, nagyon-nagyon egy hullámhosszon vagyunk: véleményben-ízlésben-kajában, szexben is. Az oroszlán nagyon ad a külsőre, ő is csak szép emberekkel barátkozik, emiatt nem szabad elhagyd magad. Viszont ő maga is sportos és fiatalos és ez közös hobbi a nyilassal.
Munka szempontból nagyon lusta sajnos, emiatt nem a legjobb munkákat végzi.
15/15 Astara válasza:
Mindketten tűz-eleműek, energiájuk egyforma. Szerencsés kapcsolódás ez, álmaik megvalósulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!