Skorpió nő és Oroszlán férfi milyen párosítás?
szerintem...borzalmas.
az oroszlán pasi képtelen belátni a tévedéseit és hibáit, akármilyen orbitális nagy baromságot mond, ha 5000 érvvel alátámasztjuk hogy ezt vagy azt nemjól tudja, felsorakoztatunk 100 tárgyi bizonyítékot, akkor is tovább kötekszik, mindig a másik a h.lye szerinte.
ha nem mondják eleget hogy ő a szuper és nem hagyjuk hogy társaságban rajtunk élcelődjön vagy eleve nem bírjuk mikor másokon humorkodik akkor bebőszül és ő van megsértődve, halálosan az ember ellen fordul.
akkor is nagyképű ha nincs mire és ha egy nő el meri utasítani, akkor mindenkinek ler.bancozza a háta mögött és keveri a kakit
eddig mind ilyen oroszlán férfiakkal találkoztam és ma már hacsak megtudom valakiről hogy oroszlán, a lehető legkevesebbet igyekszem beszélni velük
skorpió nő
Nagyon sokat gondolkodtam , hogy mit is írhatnék.
Először is nagyon elszomorít , hogy nagyon sok helyen leszólják ezt a párosítást.
Én oroszlán férfi vagyok és eddig egy kivételével csak skorpió barátnőm volt. Sok skorpió ismerősöm és barátom is van. És összességében én azt tudom mondani , hogy én például imádom a skorpió nőket. A szex a legeslegjobb velük. Ezen kívül egy oroszlán jellemének fejlődéséhez kiválóan hozzá járulnak. Továbbá a két jegy szerintem nagyon jól kiegészíti egymást és rengeteg mindent is tanulhat egymástól. Én személy szerint rengeteget tanultam a skorpiókkal folytatott kapcsolataimból. Természetesen jó és rossz értelemben egyaránt. Volt hosszú és rövid kapcsolatom is ilyen párosításban. Sokkal jobb volt ilyen erőteljes viharos kapcsolatokban lenni mint egy unalmasabban. Mondhatják a skorpióra , hogy nagyot szúr. És tud is de mennyire de igazából le van to…va mert van elég energiánk hozzá. Ezen kívül a skorpió nagyon jól tudja motiválni az oroszlánt. A veszekedést is nagyon jól bírja az oroszlánnal a skorpió mert szívós. Nagyon izgalmas és katartikus kapcsolat tud lenni Én csak ajánlani tudom nagyon jól megerősíti az embert az ilyen fajta kapcsolat és ami a legfontosabb nem unalmas!
Katz Áron,ment a zöld pacsi! ;)
Abszolút egyetértek minden szavaddal.Nálunk is 4-5 hónapig tartott,mert túl jól működött a fizikai vonzalom.Nagyon jó volt a szex,és remekül kijöttünk egymással emberileg is,kiegészítettük egymást.Remélem nyílik még ebben az életben lehetőségem Vele újrakezdeni és akkor jobban oda tudunk figyelni,hogy a többi aspektus se laposodjon el köztünk,és erre-lekopogom!- nagyon jó esélyünk van,mert sokat fejlődtünk mindketten azóta és segített az idő nekünk változni,felismerni a másikban az életre szóló Társat.
Azt kérdezed,hogy milyen párosítás? Remek.Eszményi. :) Szerintem.Számomra.Számunkra.
Abszolút tüzes vagyok én is,hidd el,egy Skorpió inkább Tűz... ;) Két domináns jegy energiái összeadódnak. 36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!