Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért van az, hogy bár a...

Miért van az, hogy bár a Nyilas jegyben születtem, teljesen a Halak jegy jellemzői érvényesek rám?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy Halak az aszcendensem?
2012. okt. 14. 01:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Mert félreírták a születési dátumodat és igazából halak vagy.
2012. okt. 14. 13:13
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

Azért mert nem csak a Nap (születési) jegyünk számít.

Akik az újságokban megjelent horoszkópok alapján ítélik meg az asztrológiát, azok érthető, hogy nem hisznek benne.

Gondoljatok csak bele. Ha pl. azt írják az újságban vagy a neten, hogy "kedves Bikák, holnap vigyázzanak, mert baleset érheti önöket"...baromság! És ezt mint HIVATÁSOS asztrológus írom!

Magyarországon kb. 900.000 Bika él. Ha bejönne az, amit az újság ír, akkor kb. ennyi ember törné el a lábát, karambolozna, esne el a biciklivel, stb. Hülyeség!

Akkor miért írnak ilyeneket? Mert tudják, hogy az emberek nagy része hiszékeny. Ha egy internetes oldalnak van horoszkóp rovata, akkor nagyobb a látogatottsága, és ha többen olvassák, akkor több a bevétel a reklámokból. Szóval pénz, pénz, pénz!

Persze azok az asztrológusok sem hülyék, teljes mértékben nem állítanak valótlant, de egy ember horoszkópja nem csak a Nap jegyétől függ. Ott van még a Merkúr, Hold, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Chiron, Uránusz, Neptunusz és a Plútó is! Nem lehetetlen, hogy valakinek bejön, amit olvas, de az csak akkor, ha pl. a Nap jegye Bika, és a Bikában a Nap mellet áll még 3-4-5 másik bolygó is. Na, ilyenkor elképzelhető, hogy ráillenek a leírtak...és tényleg eltöri a lábát, vagy megégeti a kezét, stb.

És miért vállalják tanult kollégáim, hogy ennek ellenére mégis (Nap)horoszkópot írjanak? A válasz megint: PÉNZ!

Szóval kedves kérdező. Valószínű, hogy a Halak jegyében több bolygó is tartózkodott amikor születtél, és ezért érzed magad inkább Halaknak, mintsem Nyilasnak.

(Egy asztrológus.)

2012. okt. 14. 15:05
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes és használható válaszokat, én sem értem, hogy aki nem hisz ilyesmiben, minek fárasztja az ujjait, hogy hülyeségeket irogat!
2012. okt. 15. 15:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, hogy van aki hisz ebben a hülyeségben. Azt áruld már el, hogy ha én rák jegyben születtem, akkor miért nem igaz rám, amit a rák jegynél írnak?
2012. okt. 15. 16:02
 15/18 A kérdező kommentje:
olvasd el amit fentebb az asztrológus írt! Én sem az újságokban megjelent napi horoszkópról beszélek, sőt, sosem olvasom azokat.
2012. okt. 15. 16:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Én sem arról beszélek.
2012. okt. 15. 16:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Valaki csináljon nekem ingyen egy rendes elemzést akkor, hátha meggyőz.
2012. okt. 15. 17:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt olvastam a jellemrajzok.hun, hogy az uralkodó bolygójuk megegyezik, és a külső kinézetük is hasonló a halak és a nyilasnak. Szóval lehet ezért.

2012. okt. 16. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!