Szerintetek melyik jegy szülöttei a legszexibbek a külső jellemzőik alapján?
Pl.:IKREK: Karcsú, magas, inas, szívós testalkat.
BIKA: Középmagas, zömök, erős test. A felsőtest erősebb, mint az alsó.
NYILAS: Inkább zömök, erős, de mindig karcsúnak látszó, izmos test. stb. :)
Nekem személy szerint az Ikrek vonásai nagyon bejönnek. :)
Nyilván nem minden ember egyforma :D Persze, hogy vannak alacsony Ikrek is meg magas Nyilasok stb... :) pont ezért kérdeztem rá az általános jellemzésre. :)
Itt egy honlap, ahol a többi jegy külső jellemvonásai is le vannak írva:
Ez alapján tettem fel a kérdést leginkább.
"jellegzetesek a messzire néző, felfelé irányuló, elfogulatlan, okos szemek. Az arc leggyakrabban mosolygó, a száj körüli szarkasztikus vonásokkal. Ha nevet, a fogínye erősen kilátszik. A Vízöntő-nő arca különösen kifejezésteljes és megnyerő."
Rám ennyi igaz az egészből, úgyhogy a többibe bele sem mélyednék.
A nyilas pasimra a fele nem igaz amit leírnak, de nekem ő a legszexibb:D
A kötekedős válaszok helyett, valaki a kérdésre is válaszolhatott volna normálisan :D.... Akkor még jobban leegyszerűsítem a kérdést, de így már aligha lesz köze ehhez a témakörhöz....Nektek melyik testalkat a legszexibb? Mackós, vagy vékony, stb.? (mondjuk én is sok dologban szkeptikus vagyok...de néhány ugyan olyan horoszkópú ember egészen hasonlít a csillagjegyben leírt főbb jellemzőik alapján.)
Egyébként meg aki nem hisz az egészben, minek ír választ egy olyan témakörben lévő kérdésre, mint pl. ez?
(egyébként csak úgy, pár Ikrek horoszkópú emberke:Hugh Laurie, Noah Wyle, Doug Jones, szerintem van köztük némi hasonlóság. :)a nők közül pl. Angelina Jolie)
Hát...
Én Rák nő vagyok, akikről azt írják, hogy nagy mellűek, jó alakúak, de nem kifejezetten sportos alkatúak.
Hát nekem pont nincs nagy mellem (nem vagyok deszka, pont arányos formáim vannak a 160 cm-hez), sportos alkat vagyok.
Van Ikrek jegyű barátnőm, őrá ráilli az, amit írtál.
De ez az egész alkatosdi baromi sok mindentől függ.
Amúgy számomra nincs kifejezetten kedvenc testalkat, volt már tömör izom, és mackós alkatú pasim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!