Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas férfi, Ikrek nővel,...

Nyilas férfi, Ikrek nővel, nem túl veszélyes kapcsolat?

Figyelt kérdés
Úgy értem,a Nyilas túlságosan érzelmes,míg az Ikrek egyáltalán nem. Megbántja a Nyilast. Vagy az ellentétek vonzzák egymást?
2012. szept. 18. 23:30
1 2
 11/20 anonim válasza:
meg fogsz halni
2012. szept. 19. 11:20
 12/20 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani hogy az ellentétek vonzzák egymást! :)

És szerintem a kapcsolatot ne a horoszkópok szemszögéből nézd hanem az érzéseid szemszögéből! ;)

2012. szept. 19. 13:46
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
Én ikrek vagyok (nő) és érzelmes. Van egy nyilas srác haverom, na ő érzelmileg egyenlő a nullával..... Most akkor mi van? :) Ezek a horoszkópok nagy átverések!
2012. szept. 19. 18:28
 14/20 A kérdező kommentje:

Igen,mert a Nyilas látszatra egy tahó,már bocsánat...De belül nagyon mély érzései vannak,csak nem mutatja ki akárkinek.:))

Az Ikrek meg az igazi mély érzelmeket nem tudja megélni,képtelen rá. Nagyon ügyesen meg tudja játszani,de nem. Neki szerepjátszás az egész világ...

2012. szept. 19. 19:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Csak ismerem már magam :D És a nyilas ismerősömet is hidd el.
2012. szept. 19. 21:14
 16/20 anonim ***** válasza:

"Nagyon ügyesen meg tudja játszani,de nem. Neki szerepjátszás az egész világ..."

Ezt tökéletesen megfogalmaztad! Pont ezt éreztem egy ikrek pasinál. Nagyon sokáig tartott, míg kiismertem. A hülye fejemmel még türelmes is voltam vele. A végtelenségig persze nem tudta játszani a játékát, pár év múlva teljesen kiismertem, és kiábrándultam belőle. "csak" pár évet vett el az életemből. Most meg már bánja, és jön a dumával, hogy azóta sem talált hozzám hasonlót.

Ahelyett, hogy magát adta volna első perctől! De annyi bizodalma neki sosem volt és nem is lesz, magából indul ki.

2012. szept. 19. 21:39
 17/20 anonim ***** válasza:

Na milyen jó lett volna ha elöre tudod hogy ikrek a pasi, alapból bele sem kezdesz a viszonyba. Mennyi mindent megelözhet a horoszkóp.

Legalább alkoholista volt?

2012. szept. 20. 00:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Amúgy a horoszkóp kamu.

Csak mondom.

2012. szept. 20. 07:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy szóltál.

Nyilas vagy Te is, hogy ilyen szerencsésen lelőtted a poént?

2012. szept. 20. 21:48
 20/20 Astara ***** válasza:
Levegő- és a tűz-elem jól kiegészíti egymást. Az Ikrek játszva használja fel Nyilas átfogó tudását.
2013. aug. 12. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!