Nyilas férfi, Ikrek nővel, nem túl veszélyes kapcsolat?
Azt szokták mondani hogy az ellentétek vonzzák egymást! :)
És szerintem a kapcsolatot ne a horoszkópok szemszögéből nézd hanem az érzéseid szemszögéből! ;)
Igen,mert a Nyilas látszatra egy tahó,már bocsánat...De belül nagyon mély érzései vannak,csak nem mutatja ki akárkinek.:))
Az Ikrek meg az igazi mély érzelmeket nem tudja megélni,képtelen rá. Nagyon ügyesen meg tudja játszani,de nem. Neki szerepjátszás az egész világ...
"Nagyon ügyesen meg tudja játszani,de nem. Neki szerepjátszás az egész világ..."
Ezt tökéletesen megfogalmaztad! Pont ezt éreztem egy ikrek pasinál. Nagyon sokáig tartott, míg kiismertem. A hülye fejemmel még türelmes is voltam vele. A végtelenségig persze nem tudta játszani a játékát, pár év múlva teljesen kiismertem, és kiábrándultam belőle. "csak" pár évet vett el az életemből. Most meg már bánja, és jön a dumával, hogy azóta sem talált hozzám hasonlót.
Ahelyett, hogy magát adta volna első perctől! De annyi bizodalma neki sosem volt és nem is lesz, magából indul ki.
Na milyen jó lett volna ha elöre tudod hogy ikrek a pasi, alapból bele sem kezdesz a viszonyba. Mennyi mindent megelözhet a horoszkóp.
Legalább alkoholista volt?
Amúgy a horoszkóp kamu.
Csak mondom.
Köszi, hogy szóltál.
Nyilas vagy Te is, hogy ilyen szerencsésen lelőtted a poént?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!