Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a csillagjegyetek? És...

Mi a csillagjegyetek? És szeretitek is? ( Már aki foglalkozik a horoszkóppal)

Figyelt kérdés
Én oroszlán vagyok, rák aszcendenssel... Aszcendenseteket is írjátok le, ha tudjátok, és kort, nemet is írjatok, légyszi :)
2009. júl. 29. 16:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Kos vagyok es Merleg az aszcendensem, nekem tetszik!

32/N

2009. júl. 30. 05:26
 22/34 anonim válasza:
100%

rák vagyok, skorpió aszcendenssel, illik is rám mindkettő, és szeretek ilyen érzelmes és érzékeny lenni:)

sőt, rám még a kínai horoszkópom is illik:) az meg víz kakas:) és meg vagyok elégedve a horoszkópjaimmal:P

16L

2009. júl. 31. 01:42
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is rák vagyok, de én azt nem szeretem, hogy túl érzékeny vagyok,mindent a szívemre veszek, könnyen elsírom magam, pedig már nem vagyok mai csirke...A hangulatingadozásaim pedig....:( szeszélyesnek tűnök, pedig szeretnék én is kiegyensúlyozott, könnyed ,laza lenni, de nem megy.
2009. szept. 12. 12:35
 24/34 anonim válasza:
100%

Én rák vagyok vízöntő aszcendenssel:)

Amilyen én vagyok:adrenailfüggő,álmodozó,önfeláldozó,szeretetre éhes,becsületes,hűséges,kedves,nagyon kreatív,sok ötlettel,ragaszkodó,birtokló típus,önzetlen,bátor,vad,elhatározott,vidám,párjához örökké hűséges:D

A vízöntő jobban igaz lenne rám,de a rákban is vannak igazságok:)

2010. jún. 6. 20:27
 25/34 anonim válasza:
100%
Amugy lány voltam,és az lehagytam hogy nagyon gyorsan fel lehet idegesíteni,elég lobbanékony vagyok,de könnyen megnyugszom,és nem tudok haragudni senkire sokáig:D
2010. jún. 6. 20:28
 26/34 anonim válasza:
Én 25 éves rák lány vagyok.Az aszcendensem oroszlán.Mindkettő jellemzője illik rám!Szeretem mindkettőt,ami hiányzik az egyikből meg van a másikban.Rákok fel a fejjel a Hold az uralkodó bolgyónk,amiatt vagyunk érzékenyek!Ez ellen nem lehet tenni!Meg kell szokni!Azt viszont már én is nehez viselem,hogy néha túl érzékeny vagyok! :(
2010. aug. 12. 19:53
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
észre vettétek,h a többség rák?? én is az vagyok,rám is igaz.. Szerintem sok igazság van benne. Én szeretem a jó tulajdonságait:barátságos,nőies,kedves nem szeretem a negatívakat : hangulatingadozás 17L
2011. júl. 16. 19:19
 28/34 anonim válasza:
Szűz vagyok Nyilas aszcendenssel.Én szeretem,mert Szűz jegyűként precíz vagyok és nagyon ritkán kések,akkor is max 5 percet.Nyilas aszcendesűként szerintem jó humorral rendelkezek.Az előbbi kettő kombinációja miatt nagyon vágyok a szabadságra és a függetlenségre,amit a szüleim eléggé nehezen fogadnak,amit persze megértek. 15 éves lány vagyok
2017. nov. 2. 12:49
 29/34 anonim válasza:
Az még lemaradt,hogy a kínai horoszkópom a Ló.Ami a kínai horoszkópomat illeti,minden igaz rám,amit leír.
2017. nov. 2. 13:01
 30/34 anonim ***** válasza:

Kérdező! Nem iker, hanem Ikrek!

Én Kos vagyok Ikrek aszcendenssel. 44/N

máj. 23. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!