Mi a csillagjegyetek? És szeretitek is? ( Már aki foglalkozik a horoszkóppal)
én halak vagyok... állítólag művészi , érzékeny.. romantikus... művészeti suliba járok..:D és érzékeny vagyok.. romantikus.. sokat olvastam a Halakról. és szinte minden illik rám... és szeretek halak lenni:) igaz néha, rossz. mert mindig valami 'csodára' vágyok:D és ha nem jön össze szétesek.^^
15L
A rák vagyok, nagyon köszi a segítséget! A google-ben megtaláltam a kiszámítási módját az aszcendensnek, és skorpió jött ki...
köszönöm mégegyszer!
Megint a rák vagyok, csak még annyit írnék érdekességnek, hogy anyukám iker, és a neve Anita, május 30-án született. A nevelőanyám szintén Anita, iker, és május 30-án született. És mindketten 1974-ben. És még nincs vége!
Apai ágon Mamám szintén iker, május 31-ei, és 1944-ben született. Apukám 1964-ben. Anya 1974-ben. Én meg 1994-ben. Tesóm törte meg a sort, aki 1997-ben, így nem 4-esre végződik...
Jó, mi?
19:55-ös vagyok. Egy oroszlán van, apa tesója...
az elöző nem én voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!