Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A 11-es sorsszám mit rejt...

A 11-es sorsszám mit rejt magában? örüljek neki?

Figyelt kérdés
Kérem olyan válaszoljon, aki ért hozzá! nagyon fontos.. jelenleg nem tudok senki hozzáértővel találkozni, de jó lenne valakivel kapcsolatba lépni, aki ért ehhez..
2012. szept. 6. 23:20
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

mert aki ért hozzá, az tudja hogy miért olyan marhára fontos nekem, de mivel ti nem értetek hozzá, de attól még itt irogattok, ezért én vagyok kikiáltva hülyének. :D de hát mindegy.

én se megyek olyan topikba, amiről lövésem sincs...egyébként én is kérdezem már párszor, hogy miért jártok ide, de én se kaptam arra választ.

nem írom le, mert már így is le vagyok degradálva elég rendesen. úgyhogy inkább felejtsük is el a kérdést.

2012. szept. 9. 21:44
 22/22 Smartguy86 ***** válasza:

Én pl. azért jöttem ide, mert kifejezetten érdekelt, vajon mit fog mondani egy "hozzáértő". De abból itt nincs túl sok ezek szerint :D

De rendben, jó számolgatást!

2012. szept. 9. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!