Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A vízöntők azok tényleg mániásak?

A vízöntők azok tényleg mániásak?

Figyelt kérdés

Úgy értem h ők jobban mániásak mint az átlag, és sok az olyan dolguk ami eltér az átlagtól. Például én mindig rákattanok egy emberre, mindig más valakire, de nem úgy foglalkozom vele mint az átlag h szeretem, hanem így mániásan gyűlölöm és élvezem ha szenved. De nem gyűlölöm, egyáltalán nem olyan érzés amit a legnagyobb ellensége iránt érez az ember. Nem ez a lényeg, ez csak egy példa volt.

Szokták is írni h bogaras vízöntők. Ebben mi az igazság? Vízöntők írhatnak vagy akiknek van vízöntő ismerősük h ők milyenek.

#vízöntő #mánia #eltér az átlagtól
2012. aug. 31. 22:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Én vízöntő vagyok és nem vagyok mániás.

Az már hogy szeretem ha rend van körülöttem.

17/F

2012. szept. 22. 14:48
 22/24 anonim ***** válasza:
A mániákusság és makacsság nem csak a vízöntőre, hanem minden más fix jegyre (így a bikára, oroszlánra és skorpióra) is jellemzőrek. Bár hozzá kell tenni, hogy ezt a fajta jellemet nagyban befolyásolja az aszcendens.
2012. szept. 22. 16:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Én egy kicsit mániásnak tartom magam, de nem hiszem, hogy vészes lenne...
2012. szept. 22. 20:58
 24/24 Shiva válasza:

nem vagyunk átlagosak és ez így jó, persze nekünk. másoknak már nehezebb elviselni minket. valaki írta, hogy alvás és szex mániások vagyunk...nem hiszem hogy ez minden vízöntőre igaz de rám teljesen illik. Sok gond van egy vízöntővel hosszú távon de azért szerethetőek.

21/L/vízöntő

2012. okt. 5. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!