Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek az oroszlán-...

Mi a véleményetek az oroszlán-oroszlán párkapcsolatról? Működhet? Az ellentéteknek és a problemaknak mar rogton az elején ki kell bukniuk?

Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 22:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

En nem ertem, mi a baj vele. Meg ketrecben is jol megvannak egymassal, söt meg szaporodnak is!

Nem ugy a Halak. Ök a vizben is messze usznak egymasrol. :) En is Halak vagyok, es kb ugyanaz a tapasztalatom, amit mar mas halaktol is hallottam: semmi elet, hianyzik a lelkesedes, tüz. De az oroszlanok sztem jol megvannak. 3 volt Oroszlannal dolgoztam (na nem az allatkertben :), ök jol kijöttek egymassal, segitettek egymast, jo velemennyel is voltak egymasrol. Abban is megeyeztek, h egyikük sem hitt a horoszkopban.

2012. aug. 21. 23:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is tökéletes,csak kiváncsi voltam más is ugy kiakad e mint a környezetemben egy pár ember aki hisz a horoszkópokban.
2012. aug. 22. 06:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Az hogy pár ismerősöd kiakad ezen, csak mert hisz ezekben a sületlenségekben, ne érdekeljen téged. Te légy okosabb! Az asztrológia semmit, de semmit nem határoz meg, merő butaság.
2012. aug. 24. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!