Bak vagyok 14 éves! Csak nekem ilyen fontos a pénz bakként ennyi idősen?
Nem tapasztaljátok? Olyan kitörési vágyat a középosztályból?
14/L
A tetves szcientológusok igazán elmehetnének már a ODA az elmebeteg tanácsaikkal!
Oké, hogy neked fontos a pénz, de ne az legyen a legfontosabb! Ha nem vagy a barátaiddal, a szerelmeddel, nem éled az életed, csak a pénzt hajtod, arra fogsz eszmélni, hogy valójában semmit nem csináltál egész életedben, csak güriztél, és nem élvezted a munkád eredményét.
A saját testvéremen látom, hogy milyen sz*r élete van valójában, mert semmi öröme nincs. Sokat keres, de nincs élete.
A bakoknak mindig az anyagi stabilitás az első, kicsi koruktól, persze csakis a családjuk után. Ez tipikus, és semmi köze semmilyen népcsoporthoz vagy valláshoz, esetleg kapzsisághoz. Az én szerelmem is bak, és anyukája mesélte, hogy amikor kicsi volt, mindig eltette a csokikat, amiket kapott, és eladta a tesóinak, ezzel is biztosítottabbnak látta a kis jövőjét! :D Felnőttként pedig munkamániás, és tudom, hogy csakis a szeretteiért dolgozik, mert amit keres, azt szinte mind rááldozza a tesóira, anyukájára - és persze rám. Magára sose költ, mert hogy "nem akarja elszórni a pénzt", szóval kicsit aszkéta. Azt teszi csak félre, amit magától megtagad. Szerintem ez hűen tükrözi a bakok (legalábbis a fiúk) jellemét.
Azért egy jótanács a bak lányoknak: ti is ugyanúgy igénylitek az anyagi biztonságot, de mivel ti lányok vagytok, számítóbbak is vagytok - nem sértés, ténymegállapítás ;) -, de ugyanúgy munka- és irányításmániásak, mint a fiúk, ezért nektek nehezebb (lesz) a szerelemben, ha nem adtok alább ezekből a tulajdonságokból, legalább a szeretet és tolerancia nevében, ha másért nem :)
ez az egyik nagyon jó tulajdonsága ezen jegynek.Nincs baj, nagy hasznát fogd venni az életben is.Csak arra vigyázz, h a sorrendet-barátok,család pénz ne cseréld föl és ne apénz alapján válassz ismerősöket, társakat.
Egy bak , felnőtt, nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!