Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan hódítsak meg egy halak...

Hogyan hódítsak meg egy halak pasit?

Figyelt kérdés
szűz nő vagyok

2012. aug. 4. 13:50
1 2
 11/17 anonim válasza:
Nekem Halak barátom van és én azzal "fogtam meg", hogy intelligens vagyok-szerinte...xD- ,plusz én is nagyon szeretem a művészeteket,amiket ő is.Nagyon érzékenyek is vagyunk mindketten. Hallgasd meg mindig, mert például az én barátom egy született mesemondó szinte,rengeteget mesél és fontos, hogy figyelj arra amit mond, érdeklődj az iránt, amiről mesél. Ez lehet nem minden Halak jegyűre igaz,nem tudom :/
2012. aug. 4. 16:18
 12/17 anonim ***** válasza:
42%

szerintem sehogy,mert nem vagytok egymáshoz valók,egy halak számára túl unalmas lennél.

bocsi de ez van!

(egy skorpió)

ja,és onnan tudom hogy halakkal volt mind a két hosszú kapcsim.

2012. aug. 4. 16:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Ezt esélyünk sincs megmondani ennyi paraméterrel. Akár az is előfordulhat, h halak-halak között nagyobb a különbség, mint mondjuk halak-kos között... a csillagjegy semmit sem mutat azon kívül, h mikor született... sőt inkább rólad árulja el, h hiszékeny és kissé naív vagy (nem bántásképp). Ha meg akarod hódítani, akkor tölts vele minél több időt, ismerd meg, tudd meg, h mit szeret és az alapján kedveskedj neki. Ez a módszer nem h a csillagjegyek, de még a nemek közt sem tesz különbséget és érdekes mód beválik. Ne az asztro kategóriába írjátok a hasonló kérdéseket, hanem a szerelem fülecske alá.
2012. aug. 4. 16:23
 14/17 anonim válasza:
ha ronda valaki akkor b.szhatja a horoszkópot. több millió ember él boldogan akik soha nem foglalkozott ilyennel.
2012. aug. 4. 16:24
 15/17 anonim ***** válasza:

próbálj meg minél konszolidáltabban viselkedni, legyél öntudatos, határozott és még véletlenül se lássa rajtad h oda vagy érte, nehogy lerohand az érzéseiddel.

nekem 4 évig volt halak barátom (egyébként én is halak vagyok). anno amikor összejöttünk, minden lány odáig volt érte, mindenki csak őt akarta (persze én is :)), viszont én nem mutattam felé semmilyen érdeklődést, sőt elutasító voltam vele.

mit ad Isten, engem választott...

már nem vagyunk együtt, de ez módszerem azóta is megállja a helyét:

ha egy fiúval kimért vagy, elkezded érdekelni

talán azért van ez, mert mindig az kell nekünk embereknek, amit/akit nem kaphatunk meg

sok sikert, remélem összejöttök! :)

2012. aug. 4. 18:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne te hódítsd meg, hanem ő téged. Ellenkező esetben nem jósolok nektek sok időt.
2012. aug. 7. 11:05
 17/17 anonim ***** válasza:
szerintem ne akard meghódítani. két Halakom volt, én Szűz vagyok. halálra untam őket, nem voltak képesek magukat feltalálni, teszetoszák, iszonyat határozatlanok. soha többet Halak.
2012. nov. 11. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!