Renesmee18 kérdése:
Halak lány és nyilas fiú? (aki lehet hogy skorpió)
Figyelt kérdés
November 22-én született. Ő most akkor nyilas vagy skorpió?
És a halak melyik jeggyel hogy jön ki?
2012. júl. 6. 13:44
1/13 anonim válasza:
Nálunk fordítva volt, én Nyilas vagyok, a fiú volt Halak.
Optimista Nyilasként képtelen voltam elviselni az állandó pesszimizmusát, a mindenben a rosszat kereső, "úgysem sikerül" jellegű tipikus Halak-hozzáállását.
2/13 A kérdező kommentje:
Hát nem hinném, hogy ebből probléma lenne, mert én is optimista vagyok. :D
2012. júl. 6. 14:42
3/13 anonim válasza:
tipikus????!!!! kérlekszépen én halak vagyok, de nálam optimistább embert még sosem láttam.
4/13 anonim válasza:
mákod van, ha skorpió, a halak azzal jobban kijön :-) de mindjárt utánanézek neked.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Deeee azt elfelejtettem megemlíteni, hogy én halak vagyok nyilas aszcendensel. :)
2012. júl. 6. 21:59
7/13 anonim válasza:
akkor is jobban jársz a skorpióval ;-)
9/13 anonim válasza:
ez most komoly ?? vagy mindenki csak viccel :D
10/13 anonim válasza:
A halak minden jeggyel ugyanolyan eséllyel jön ki jól vagy rosszul, az asztrológia egy humbug, ami semmit nem határoz meg. Sokezer fős mintákon vizsgálták számtalanszor: nincs jelentős eltérés egyes jegyek szülötteinek csoportjai között. Természetesen egyes emberek között igen, de nagy átlagban már semmilyen eltérés nincs.
Tehát összefoglalva: hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!