Meleg fiú vagyok Kos horoszkóppal mérleg aszcendennsel kínai csillag jegyem kecske milyen férfi illetve srác illene hozzám? 21/f
sok s.ggfej nem a kérdésre válaszol hanem istennel és a túlvilággal érvelve kifejti (vagy inkább kiokádja) melegellenes véleményét. pfúj!
ha nem vagy domináns, akkor az oroszlán jegyűt javaslom. mert ő az. de amúgy tökéletes társa egy kosnak.
mérleggel vagy ikrekkel is megpróbálkozhatsz, főleg, h aszc. révén kijössz eme jegyekkel. a mérleg büszkébb, sértődékenyebb, de intellektuálisabb. az ikrek életszeretőbb, humorosabb, kedvesebb, de felületesebb.
remélem tudtam segíteni. amúgy lány vagyok, és hetero.
A sok fújolónak mondanám, hogy pont ez a kiakasztó és primitív dolog. Nem ismertek valakit és egy ártatlan kérdésre beszóltok neki. (Még akkor is, ha a kérdést bugyutának tartjátok.) Amíg ezt a négy fal között tartja és nem hívalkodik, addig ezzel senkit nem piszkál. Osztom azt a véleményét is, hogy a mai világban más erényeket kéne előtérbe helyezni, de sokan nem jutottatok el ilyen lelki fejlettségi szintre.
Neki is élnie kell valahogyan az életét. Nem talál megfelelő párra, mert nehéz. Neki főleg.
A kérdés roppantul érdekes. Nem tudom, hogy az általános horoszkóp mennyire illene ebben az esetben. Koshoz állítólag leginkább Mérleg illik, de engem Skorpióként például igazán szeretett egy Kos. Az aszcendenshez sajnos nem értek.
Viszont nem ajánlom a horoszkóp alapján történő párkeresést. Nem mindig jön be. Például hozzám hiába Bika illene a legjobban, mert nem működik a dolog. Társkereső oldalakon kell szemezni. A sors elintézi. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!