Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Meleg fiú vagyok Kos horoszkóp...

Meleg fiú vagyok Kos horoszkóppal mérleg aszcendennsel kínai csillag jegyem kecske milyen férfi illetve srác illene hozzám? 21/f

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 14:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

sok s.ggfej nem a kérdésre válaszol hanem istennel és a túlvilággal érvelve kifejti (vagy inkább kiokádja) melegellenes véleményét. pfúj!

ha nem vagy domináns, akkor az oroszlán jegyűt javaslom. mert ő az. de amúgy tökéletes társa egy kosnak.

mérleggel vagy ikrekkel is megpróbálkozhatsz, főleg, h aszc. révén kijössz eme jegyekkel. a mérleg büszkébb, sértődékenyebb, de intellektuálisabb. az ikrek életszeretőbb, humorosabb, kedvesebb, de felületesebb.

remélem tudtam segíteni. amúgy lány vagyok, és hetero.

2012. júl. 7. 14:50
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
A horoszkóp hülyeség, a melegek meg undorítóak. Biztos nagyon toleráns vagy csillagom, de ha lezbikről lenne szó rögtön más lenne a véleményed...
2012. júl. 7. 14:54
 23/27 anonim válasza:
Ne a horoszkópod alapján keress párt magadnak szerintem hülyeség én hiszem h minden embernek van egy párja a világon ,és nem a horoszkóp hozta össze őket!
2012. júl. 7. 17:53
 24/27 anonim ***** válasza:
nem talált, csillagom.
2012. júl. 7. 18:43
 25/27 anonim válasza:
9%
Mit reklámozod itt hogy meleg vagy? Bújj vissza a szobádba,és hívd oda a meleg partnereidet,itt mindenki leszarja milyen meleg csávó illene hozzád.Vagy mért nem mentél a meleg felvonulásra,és kerestél ott b*zi társat magadnak?
2012. júl. 20. 00:56
 26/27 anonim ***** válasza:

A sok fújolónak mondanám, hogy pont ez a kiakasztó és primitív dolog. Nem ismertek valakit és egy ártatlan kérdésre beszóltok neki. (Még akkor is, ha a kérdést bugyutának tartjátok.) Amíg ezt a négy fal között tartja és nem hívalkodik, addig ezzel senkit nem piszkál. Osztom azt a véleményét is, hogy a mai világban más erényeket kéne előtérbe helyezni, de sokan nem jutottatok el ilyen lelki fejlettségi szintre.

Neki is élnie kell valahogyan az életét. Nem talál megfelelő párra, mert nehéz. Neki főleg.

A kérdés roppantul érdekes. Nem tudom, hogy az általános horoszkóp mennyire illene ebben az esetben. Koshoz állítólag leginkább Mérleg illik, de engem Skorpióként például igazán szeretett egy Kos. Az aszcendenshez sajnos nem értek.

Viszont nem ajánlom a horoszkóp alapján történő párkeresést. Nem mindig jön be. Például hozzám hiába Bika illene a legjobban, mert nem működik a dolog. Társkereső oldalakon kell szemezni. A sors elintézi. ;-)

2012. dec. 1. 21:47
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha Júlia vagy, bikát ajánlok...régi a kérdés, de ezt a poént nem bírtam ki :)
2015. júl. 16. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!