Meleg fiú vagyok Kos horoszkóppal mérleg aszcendennsel kínai csillag jegyem kecske milyen férfi illetve srác illene hozzám? 21/f
A világ ahol élünk DUÁLIS, ergo: NŐ és FÉRFI egy PÁR. Nem a melegek ellen vagyok, csak reagáltam a "túlvilágon nemtelen mindenki" felvetésedre. Ha, a sors olyan, hogy azt a sors feladatot kapod, hogy tapasztald meg milyen melegnek lenni, akkor úgyis, a sors össze hoz azzal akivel ezt meg kell, vagy át kell élned. Ne sürgess semmit. Horoszkóp alapján párt keresni, butaság, vannak olyan emberek akiknek a horoszkópja nem passzol mégis együtt vannak 50 éve. Inkább törekedj arra mit kell megélned és ismerd meg jobban önmagad, mint hogy horoszkóp alapján keresel pár, aki neked van szánva az úgyis megtalál. Remélem nem letolásnak veszed amit írtam, nem annak szántam.
Ui: A túlvilágon viszont nincs PÁRKAPCSOLAT az a FÖLDI élet megtapasztaláshoz szükséges. Ezért nemtelen a lélek. A másik, a magasabb dimenziókban nem a SZEX a lényeg, hanem a tudás, a lélek fejlesztése, a több tudás megszerzése.:)
"a magasabb dimenziókban nem a SZEX a lényeg"
Ez olyan hihetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!