Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Meleg fiú vagyok Kos horoszkóp...

Meleg fiú vagyok Kos horoszkóppal mérleg aszcendennsel kínai csillag jegyem kecske milyen férfi illetve srác illene hozzám? 21/f

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 14:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nem is volt szándékom bármiféle negatív hozzászólást írni! Elnézést ha félre értés történt!
2012. júl. 5. 15:52
 12/27 A kérdező kommentje:
Akik büntető Istenben hisznek eléggé szánalmas hisz Isten a számkivetetteket védi és nem a dús gazdagokat az hogy a földön így van az egyházakban eléggé szánalmas dolog.
2012. júl. 5. 15:54
 13/27 anonim ***** válasza:
"A túlvilágon vagyis magasabb síkokon viszont nem képezik a FŐ szempontot." Majd ha átjutok teszek róla, hogy másképp legyen :D
2012. júl. 5. 16:08
 14/27 anonim ***** válasza:

"Ui: A túlvilágon viszont nincs PÁRKAPCSOLAT az a FÖLDI élet megtapasztaláshoz szükséges. Ezért nemtelen a lélek. A másik, a magasabb dimenziókban nem a SZEX a lényeg, hanem a tudás, a lélek fejlesztése, a több tudás megszerzése.:)"

Miért ne lenne párkapcsolat a túlvilágon? Létezik olyan, hogy lélek-szex. Ugyanúgy lehet szexelni, ugyanúgy lélek szex közben összekapcsolódnak a csakráink, az auránk, ahogy fizikai síkon is.

2012. júl. 5. 16:37
 15/27 anonim ***** válasza:
én bika csillagjegyűt vagy ikereket javaslok
2012. júl. 5. 20:17
 16/27 anonim ***** válasza:

én vagyok a 15-ös, persze csak ha nem kamulsz mert ha igen akkor egy retardált köcsög vagy, ha viszont tényleg meleg én tiszteletben tartom és segítek, de ha csak itt játszod az eszed akkor menj a fenébe!

és hogy mindenkinek elüssem az előítéleteit:

16/L

2012. júl. 5. 20:19
 17/27 anonim ***** válasza:
Milyen pasi illene hozzád? Természetesen egy homokos.
2012. júl. 6. 00:28
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok, utolsó én ugyan azokkal a gondokkal küszködök mint te.
2012. júl. 6. 00:36
 19/27 anonim válasza:
De drága, miért a horoszkópod alapján kell pasit választani?:))
2012. júl. 6. 16:43
 20/27 anonim válasza:
Hidd el nem sok értelme van a horoszkópoknak jó azért van egy pár ami tényleg igaz , de ne ez alapján dönts!
2012. júl. 6. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!