Szerintetek milyen a kapcsolat egy szűz nő és egy bak férfi között? A nőnek vagy a férfinak kéne inkább kimutatnia a tetszést?
Mindkét jegy magában tartja az érzelmeit... ne haragudj, melyik volna az a bolygók által kifejtett hatás, amely befelé fordulóvá tesz? Magyarázd már meg az összefüggést...
Természetesen van, aki magába forduló, de ugyanilyen eséllyel lehet nyitott is, a horoszkópnak ehhez semmi de semmi köze!
Az én kapcsolatom jelenleg épp ilyen(bak férfi-szűz nő.)
Szerintem a bak férfi igenis közeledik, ha akar tőled valamit, de lehet,hogy nem úgy, ahogy Te elvárnád. Nem egy romantikus alkat, nem küld neked virágot és nem mondja első héten, hogy szeret..attól még érezhet valamit, de ő racionális típus.
Tényleg keveset mond el csak a napjegyetek, de azért lehet következtetni - nagyvonalakban. Mindkét jegy alapvetően visszafogott az érzelmek kimutatása terén, viszont van megoldás! :)
Egy általános férfi-nő kapcsolatban, jegyektől függetlenül, szerintem az a természetes, ha a nő ad egy néhány egyértelmű, de visszafogott jelet, (jelentőségteljes pillantás, mosoly, egyéb női praktikák), amiből egy bátortalanabb férfi is ért! és erőt meríthet, és léphet, ha úgy érzi. Ha tetszel neki, erőt fog venni magán, és rád fog mozdulni, persze nem valami ügyesen, lehet, nem is fogod észrevenni... :D Mindenestre figyelmesebb lesz veled, mint általában. Pl. meghív valamire, megjegyzi, hogy jó a sminked, ruhád, ilyesmi. Ez más jegynél természetes, de a bakoknál nem - hacsak nem vagytok eleve nagyon-nagyon jó barátok!
Én se vettem észre, amikor a szerelmem első jelét adta a tetszésének, csak utólag, az esküvőnk után mesélte el, hogy egy flegmán odavetett (védelmezésnek szánt) mondata nyitás lett volna a részéről. Én attól függetlenül, hogy nem tudtam, mit érez irántam, intenzíven flörtölni kezdtem vele. (Rák vagyok ikrek ACsel, a vénusz és merkúr is ott áll, és skorpió a holdam, a flört nálam természetesebb a levegővételnél.)
Remélem, picit segítettem. A lényeg a természetesség és kedvesség. Ezzel minden bakot le lehet nyűgözni, ha az alapvonzás meg van... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!