Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Halak jegyű nők tényleg...

A Halak jegyű nők tényleg annyira érzékenyek? Milyen ez a jegy?

Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 21:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én halak férfi vagyok bak aszcendenssel, nekem is fehér bőr zöld szem sötét haj:D Én is hajtós vagyok, nem mutatom ki de érzékeny. Halak jegyű nő akit ismertem olyan bunkó volt, hogy rossz volt nézni, szerintem ő ezzel palástolja, hogy nagyon is érzékeny.
2012. jún. 27. 09:59
 12/13 anonim ***** válasza:
48%

volt több halak jó barátnőm (én is lány vagyok), hát érzékenyek, az tuti, de önzőik is nagyon. és sokszor tényleg csak játszanak a másik emberrel, még a barátságban is. rettentő simulékonyak, szeretetéhesek, de adni már nemigen tudnak (csak kapni). idegen környezetben visszafogottak és kedvesek, közeli kapcsolatban zsarnokok tudnak lenni (lelki terror).

túlfejlett igazságérzetű embernek nem ajánlom társául.

2012. jún. 28. 23:00
 13/13 anonim ***** válasza:
nekem az aszcendensem halak. igen, néha elég sokat rágódok dolgokon, de ez attól függ, éppen milyen passzban vagyok. a napjegyem skorpió, ha az kerül előtérbe, inkább aggresszív vagyok egy vitánál, nézeteltérésnél, vagy egyszerűen le se sz.rom.
2012. júl. 2. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!