Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Dupla skorpió vagyok. Milyen...

Dupla skorpió vagyok. Milyen jegy ez?

Figyelt kérdés

a csillagjegyem és az aszcendens-em is skorpió. jó ez a csillagjegy? (bár nincs rossz) múltkor azt vettem észre hogy még látszik a csecsemőmirigyem. azt hiszem ez az erősséget, és az életrevalóságot jelenti

[link]

[link]

Egyébként lány vagyok és 17 éves

2012. máj. 24. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Első:

A csecsemőmirigy, más néven timusz (latinul thymus) egy nyirokszerv, a T-limfociták érésének legfőbb helye. A mellkasban helyezkedik el, közvetlenül a szegycsont mögött. Emberben a pubertáskorra éri el legnagyobb fejlettségét, majd állománya folyamatosan elzsírosodik.

Kérdező: a csillagjegy és aszcendens sem jelent semmit. Az égvilágon, egyáltalán nem határozza meg milyen ember vagy.

2012. máj. 24. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

A kérdezö két képet belinkelt amiböl az életben nem jöttem volna rá, hogy ez valós dolog :) Azt hittem valami ezós hülyeség.

Köszönöm a magyarázatot :)

2012. máj. 24. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:

sajnálom, h mindeddig nem kaptál egy normális választ...

nincs jó meg rossz jegy. dupla skorpió az nagy falat. bárkinek :-) valószínűleg kedves, udvarias, joviális vagy. még barátságosnak is tűnhetsz (bár nem vagy az a mindent beleadó típus), ám bizalmatlanságod 2. körben kissé elijeszti a többieket. nálad az a nyerő, aki kiszámítható: egyből levágod az erényeit és a hibáit, nem kell "félned" tőle, h meglepetést okoz. ezért a levegő jegyűek nemigen jöhetnek szóba, vagy csak rövid ideig. ám a vizesek, halak, rák tuti partner.

erős vagy, határozott, már-már uralkodó típus. mindent mindenkinél jobban tudsz (és tényleg), vigyázz, ne légy túl kritikus v lekezelő. a skorpió ált. intelligens, érzelmi intelligenciája is rendkívüli, megérzései nem csalnak, spirituális élete gazdag, ez kifelé varázslatos és vonzó. hibája, h nem képes megbocsájtani, második esélyt adni senkinek - igazán. a skorpival egyszer lehet elszúrni, de azt nagyon. továbbá maximalista és tökéleteset vár másoktól is, és még így is folyton elégedetlen.

erős, életrevaló, igen. szívós típus. barátait tiszteli, becsüli, de senki ne bízhatja el magát nála, mert egykettőre kiszagolja a kétszínűséget, hamisságot.

2012. jún. 19. 23:01
 4/4 anonim válasza:
Jóféle (én is az vagyok 20/F). Amit az előző írt az elég jól megállja a helyét. Szeretem a nyomozásokat, utána járni a dolgoknak, megküzdeni valamiért. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretném, meghalok (legalábbis belül). Könnyen megsértek másokat ha nem győzik le a gyengeségüket, pedig én csak segíteni szeretnék. Vonz a spiritualitás, és az élet teljessége. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
2012. jún. 25. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!