Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha annyira igaz a horoszkóp,...

Ha annyira igaz a horoszkóp, hogyhogy rám semmi sem igaz a jellemzésből?

Figyelt kérdés
Rendes, azték, indián, inka, egyiptomi, maja, stb. Mindenfélét néztem, aszcendenssel születési hellyel is meghatározásokat, és kb. semmi sem igaz rám.
2012. jún. 22. 13:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Attól még hogy hülye vagy, lehetsz racionális. Felteszem nem hasra ütöttél, és kitaláltad hogy te hinni fogsz az ufókban, hanem láttál valami dokumentumfilmet, ami megvezetett. A nem racionális gondolkozás az a vízöntőre, nyilasra, meg az ikrekre jellemző pl, azt jelenti hogy hangulattól/érzelmektől függően döntenek bizonyos helyzetekben.

A pesszimizmus pedig nem az, amiről én beszélek. A jót és rosszat csak példának írtam, a lényeg, hogy az érem két oldalát látják (pl: lehet, hogy léteznek ufók, mert vannak érdekes történetek, de lehet hogy az egész csak fake+pár félreértett/elferdített esemény). Úgyhogy, elismerem, ez a beszűkültség ami nálad van, nem jellemző a mérlegekre. Az ufókban vakon hinni, a horoszkópot pedig úgy megismerni, hogy csak a konkrétumokat keresed amik nem (vagy nem annyira) jellemzőek rád, a minták felismerése helyett...

2012. jún. 22. 16:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez a fajta horoszkopertelmezes ("látják a jót a rosszban, a rosszat a jóban, és mások számára jelentéktelennek tűnő kérdéseken is képesek egy csomót gondolkozni")

olyan "nöimagazinos", ennek sztem sincs semmi alapja, ezeken en (a masik veglet) is csak viccelödni szoktam. :D (Ennek szantam a korabbi hsz-t is.)

Ha nem lennel ilyen racionalis (az ufos ize sztem inkabb fanatizmus, mint irracionalis, mert nincs semmi alapja, mig a horoszkoposnal talalhatsz összefüggeseket, ha utanajarsz), akkor beleasnad magadat horoszkop temaba, neznel egy percre pontosat pl az astro.com-ot, ahol egesz pontos lehet a talalati arany (leszamitva, h környezeti hatasoknak is ki vagyunk teve, azok is hatnak rank), es sokkal sarkitottabbak a különbsegek, mint ilyen merleg-bivaly-vaktyuk szinten.

Jelentéktelen dolgokon agyalason ezt a kerdest ertettem, viccnek szantam a "racionalis" agyadnak. :D (Nem szemelyeskedes: a bal agyfeltekes hangsulyozott agymüködesüek a jobb agyfeltekesekkel szemben.)

ma 16.08

2012. jún. 22. 22:35
 13/16 anonim ***** válasza:

mi az aszcendensed?

én is mérleg vagyok, rám sem sok minden igaz a jellemzésből. viszont az aszcendensemből annál inkább.

szerintem a mérlegek igen sokfélék lehetnek. furcsa jegy. ahány mérleget ismerek, mind más, sőt, sokszor egymás ellentétei.

2012. jún. 24. 18:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez a Merleg jegy nem sokban különbözik arrol, amiröl elneveztek. :D

"a mérlegek igen sokfélék lehetnek"

Konyhamerleg, testsulymerleg, disznomerleg...stb :D

"furcsa jegy. ahány mérleget ismerek, mind más"

Ami a boltban 500 g, az otthoni merlegen csak 470g... :D

16.08

2012. jún. 25. 15:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy igazi horoszkóp sokkal többől áll mint csillagjegy és aszcendens.. az csak a jéghegy csúcsa. Sokkal árnyaltabb egy személyiség, több bolygó hatása érvényesül, ha egy profi asztrológus elemzését olvasnád magadról pontos születési hely idő alapján elkészítve, egészen megdöbbennél minden bizonnyal.
2012. jún. 27. 01:00
 16/16 anonim válasza:
Próbáltad nézni a holdjegyedet ? Nekem is így volt . Oroszlán jegyű vagyok és ugye ezt a jegyet köztudottan egy önző hisztis r"bancnak látják . Én egyáltalán nem vagyok ilyen aztán megnéztem a holdjegyem és annál pontosabb leírást rólam még életemben nem láttam . Egyébként a holdjegyem Halak
2020. dec. 14. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!