Ha annyira igaz a horoszkóp, hogyhogy rám semmi sem igaz a jellemzésből?
Attól még hogy hülye vagy, lehetsz racionális. Felteszem nem hasra ütöttél, és kitaláltad hogy te hinni fogsz az ufókban, hanem láttál valami dokumentumfilmet, ami megvezetett. A nem racionális gondolkozás az a vízöntőre, nyilasra, meg az ikrekre jellemző pl, azt jelenti hogy hangulattól/érzelmektől függően döntenek bizonyos helyzetekben.
A pesszimizmus pedig nem az, amiről én beszélek. A jót és rosszat csak példának írtam, a lényeg, hogy az érem két oldalát látják (pl: lehet, hogy léteznek ufók, mert vannak érdekes történetek, de lehet hogy az egész csak fake+pár félreértett/elferdített esemény). Úgyhogy, elismerem, ez a beszűkültség ami nálad van, nem jellemző a mérlegekre. Az ufókban vakon hinni, a horoszkópot pedig úgy megismerni, hogy csak a konkrétumokat keresed amik nem (vagy nem annyira) jellemzőek rád, a minták felismerése helyett...
Ez a fajta horoszkopertelmezes ("látják a jót a rosszban, a rosszat a jóban, és mások számára jelentéktelennek tűnő kérdéseken is képesek egy csomót gondolkozni")
olyan "nöimagazinos", ennek sztem sincs semmi alapja, ezeken en (a masik veglet) is csak viccelödni szoktam. :D (Ennek szantam a korabbi hsz-t is.)
Ha nem lennel ilyen racionalis (az ufos ize sztem inkabb fanatizmus, mint irracionalis, mert nincs semmi alapja, mig a horoszkoposnal talalhatsz összefüggeseket, ha utanajarsz), akkor beleasnad magadat horoszkop temaba, neznel egy percre pontosat pl az astro.com-ot, ahol egesz pontos lehet a talalati arany (leszamitva, h környezeti hatasoknak is ki vagyunk teve, azok is hatnak rank), es sokkal sarkitottabbak a különbsegek, mint ilyen merleg-bivaly-vaktyuk szinten.
Jelentéktelen dolgokon agyalason ezt a kerdest ertettem, viccnek szantam a "racionalis" agyadnak. :D (Nem szemelyeskedes: a bal agyfeltekes hangsulyozott agymüködesüek a jobb agyfeltekesekkel szemben.)
ma 16.08
mi az aszcendensed?
én is mérleg vagyok, rám sem sok minden igaz a jellemzésből. viszont az aszcendensemből annál inkább.
szerintem a mérlegek igen sokfélék lehetnek. furcsa jegy. ahány mérleget ismerek, mind más, sőt, sokszor egymás ellentétei.
Ez a Merleg jegy nem sokban különbözik arrol, amiröl elneveztek. :D
"a mérlegek igen sokfélék lehetnek"
Konyhamerleg, testsulymerleg, disznomerleg...stb :D
"furcsa jegy. ahány mérleget ismerek, mind más"
Ami a boltban 500 g, az otthoni merlegen csak 470g... :D
16.08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!