Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a különböző...

Mi a véleményetek a különböző csillagjegyű emberekről tapasztalatok alapján?

Figyelt kérdés
A végére ne felejtsétek el a TI CSILLAGJEGYETEKET se! :) Csak kíváncsiságból. :)
2012. jún. 20. 17:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kos: Egy kost ismerek Isten igazan az az apukam, egy vegtelenul turelmes ember, viszont ha kihozzak a sodrabol akkor fejjel megy a falnak, az utobbi idoben sajnos nem valami turelmes es allandoan csak a maga (hulyesegeit) dolgait hajtja meg nem hallva hogy masok nem hogy elmondanek a velemenyuket, de meg sem hallja ha beszelsz hozza! Nagyon hiu.

Viszont van egy kos srác az életemben akivel évek-ota kerulgetjuk egymast de mindig masfele sodort az elet minket. Plussz en ugy gondolom h ez nem is lenne komolyabb kapcsolat. Csak a komolytalan miatt erdemes:-))

Bika: volt egy bika csaj akivel baratkoztam, de engem vegtelenul untatott, lassu volt, anyagias, voltak neki neha vicces pillanatai de engem nem kotott se beszelgetes ugyileg sem.

Ikrek: Csak női ikreket ismerek, havernak/baratnak nagyon jok, elbeszelgetni, bulizgatni, viccesek, közvetlenek. Viszont egyutt lakni nem laknek veluk, Anyukam ikrek ha hosszabb ideig ( 3 nap kb.) itthon tartozkodom öljük egymást, illetve állandóan takarítok, pakolok utána, ő meg kritizál mindent és mindenkit magába nem nézve.

Rák: Én rák vagyok, közvetlen vagyok, de magamat nem adom ki egykönnyen, szeretek eljárkálni, bulizgatni, amennyire tudok ragaszkodni emberekhez, ugyanolyan könnyen el is tudom őket engedni. Szeretem ha dicsérnek de ezt melyik nő ne szeretne :-) Ha szxrnak a fejemre, nem kapok feltekenysegi rohamot se nem kezdek el veszekedni, szimplan visszaszxrok a masikra de az mar kevesbe szokott tetszeni masoknak. Viszont ha vita van nem menekulok el, bele allok a vitaba, es megmagyarazom miert nekem van igazam :-)

Oroszlán: Énközpontuak, csak magukrol beszelnek szivesen, es nem szeretik ha mas van a porondon. Az oroszlán férfiakat vonzom valami oknál fogva de azon kivul hogy játszom a bajszukkal engem tulságosan nem mozgattak meg mert csak magukrol es az anyagi dolgaikrol kepesek beszelni es villogni. De ez ferfi reszrol meg jobban elviselhetobb mint a női oroszlán, kétszinuek sajnos, oket zavarja plane ha nem oket ugralja korul mindenki. Isten ovjon a tipikus oroszlán nőktől!

Szűz: Nagyon óvatos jegy, nagyon nehezen barátkozik, ha veletlenul ki is adja magát mire észrevette már kettőt hátra is lépett. Nagyon ügyesek, aprolékosak, kritikusak másokkal szemben. Jobban nem ismerem még őket, most ismerkedem egy szűz jegyű férfival.. :-)

Mérleg: Férfiban és npben is egyaránt kiegyensúlyozottak, jó megjelenésűek, es nem a dekoratívra gondolok elsősorban de általában egyszerűen olyan jót sugároz a külsejük. Nem állnak bele a vitába inkább kikerülik az egészet és meghátrálnak. Viszont ha nem kapnak elismerést zokon veszik. Ők inkább "háttéremberek" mint hogy ők diktálnák a dolgokat egy adott helyzetben.

Skorpió: Felületesen ismerek csak pár skorpit, én jól kijövök velük nagyon, ismerkedés után már 5 perccel elbeszelgetünk. Nagyon szenvedelyesek, imadjak a szexet és jol is tudjak művelni... (skorpio aszcendesű férfival viszont voltam:-) ) Hűségesek ha kellően megbecsulik őket egy kapcsiban.

Nyilas: A barataim szinte mind nyilasok, imadom őket, pörögnek lehet velük mindent csinálni ha épp beszélgetni akkor azt ha menni akkor azt ha mást.. akkor azt.. Nem sértődősek nem vesznek zokon dolgokat nagyon jó jegy szerintem! Ha szívből szeretnek kedvelnek valakit az mellett kiállnak anélkül pedig kalandoznak jobbra balra. ez van :-)

Bak: Unalmasak. Nagyon. Nőben és férfiban is. Sjanlom engem nem nyűgöztök le. :-(

Vizöntő: Felettébb vonzom a vizöntő férfiakat, eddig komoly kapcsolatom csak vizöntővel volt. Szeretem őket, nagyon tudnak szeretni ugyanakkor nehéz őket kezelni. ( illetve nekik is engem) Szeretnek irányítani, ám ha valami nem az ő forgatókönyvük szerint megy, nem fognak drámát rendezni csak folyamatosan megjegyzéseket fognak tenni , majd egyszer betelik a pohár és rádengednek mindent, vagy épp a másikra. A hűség fogalmát nagyon másképp fogják fel a hagyományoshoz képest, ugyanakkor Tőled elvárják hogy mást se csodálj csak őt. Rendkívül féltékenyek tudnak lenni, hamar felkapják a vizet ilyenkor nem áll tőlük távol az orditozás, jelenetezés nem érdeklik őket hol vannak és mit illik. Függetlenek, nagyon jó a humoruk, és ha ugy gondolják nagyon tudnak szeretni, illetve igénylik a szeretetet de nagyon csak nem hajlandoak kimondani-kimutatni.

Halak: Nőben nem szeretem őket lassúak, lamentálnak állandoan dolgokon, kétszínűek, hisztisek... Férfiban nem ismerke csak egyetlen egyet, de Ő vele egymásnak igazi tiltott gyümölcsök vagyunk egymásnak... Szerintem ha összekerülnénk egyszer akkor felrobbantanánk a világot. :-) Magabiztosnak látszanak, de ha közelebbről megismered őket ők igénylik csak igazan a dícséretet, nem irányítóak az életben, inkább ők szeretik ha irányítják őket, illetve persze eljátszák a don machot- de negy fal között egy szeretet éhes szexmágus. Sosem tudja mit akar igazán ha nem szexről van szó... Mindent értékel a legaprobb gesztust is. Tul jol kijövök Vele. Igaz egy Halak férfit ismerek de az.. tiltos :-)

Ennyi!

Rák - ikrek aszcendenssel

21N

2017. okt. 16. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!