Két szűz csillagjegyű pár megél egymás mellett?
Az én csillagjegyem állítólag nem jön ki a nyilasokkal... kb. 16 éves korom óta szinte csak nyilas pasijaim voltak. Az ex férjem is az. A mostani párom is. Nem ezen múlik...
De ha mindenképpen csillagjegyekre akar szorítkozni az ember, akkor tessék utána nézni az aszcendenseknek is, mert az legalább annyira befolyásolja az embert, mint maga a csillagjegy!!! (Ez magyarázhatja azt is mért jövünk ki jól "ellentétes" jegyűekkel, vagy épp miért akarjuk vízbe folytani azt akit csillagjegye szerint nem kéne...)
szerintem ha nem a szívedre hallgatsz, hanem buta női oldalak fecsegéseire, akkor nem szereted a párod igazán. Én is szűz vagyok, és bár a szűz-bak kombinációt szupernek tartják, erről azért tudnék mesélni... És például a szűz-ikrek, amit a lehető legrosszabbnak tartanak, számomra a lehető legjobb volt..
Szóval minden ember más és már, nem húzhatunk 12 sablont az egész emberiségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!