Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha Szűz a horoszkópom, akkor...

Ha Szűz a horoszkópom, akkor hogy lehet az, hogy akárhol olvasom a Rák jellemzését, olyan, mintha magamról olvasnék?

Figyelt kérdés

Kérem csak az válaszoljon, aki hisz a horoszkópokban, asztrológiában!

Aszcendensem pedig a Skorpió, ami végképp nem én vagyok..

Rák jegy jellemzéseit számtalan helyen elolvastam már, és félelmetes mennyire illik rám.

Ez hogy lehet??

22/L

2012. márc. 11. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért,de rám is a rák jellemzés illik a legjobban az összes közül.

És én horoszkopóm is szüz,nekem is pont skorpió aszcendensel.

Érdekes.:)

21/l.

2012. márc. 11. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Csinaltak egy kiserletet amelyben 1 jel horoszkopjat olvastak fel mindenkinek de ezt nem arultak el csak miutan az alany ertekelte a horoszkopot.A tobbseg azt mondta hogy illik ra.

Miert? Mert a horoszkopokba altalanossagokat irnak sott, ellentetes tulajdonsagokat is egyszerre(pl. eros jellem vagy de ha a helyzet ugy hozza tudsz erzekeny is lenni).

Valami ilyesmi lehet a kerdesedre a valasz.

2012. márc. 11. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Megvan a video is:

[link]

2012. márc. 11. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én meg rák vagyok, de egyáltalán nem illik rám a jellemzése. A szűz nem tudom milyen, de cserélhetünk, a ráknál szerintem az égvilágon minden jobban illik rám... 20N
2012. márc. 11. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi a pontos születési adataid? Mert lehet valamelyik bolygó a rákban áll, a születési képletedben...:)gondolom én:)bár nem vagyok szakértő, de megnézhetem:)
2012. márc. 12. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!