Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a különböző...

Mi a véleményetek a különböző csillagjegyű emberekről tapasztalatok alapján?

Figyelt kérdés
A végére ne felejtsétek el a TI CSILLAGJEGYETEKET se! :) Csak kíváncsiságból. :)
2012. jún. 20. 17:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Lenne egy kérdésem.

Miért lettünk lepontozva????

Csak mert nem hisz valaki ezekben (én sem, de azért válaszoltam) még nem kéne azzal szórakozni, hogy lepontoz!

Kis gyökér! Húzzál inkább homokozni!

2012. jún. 21. 13:13
 12/21 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van, azt én se értem ki az aki pontozni jár ide... mintha bármit számítana hogy ki kinek tetszik...
2012. jún. 21. 13:18
 13/21 anonim ***** válasza:

Hello! Én halak jegyű vagyok, bak aszcendessel. Tapasztalataim (nem általános!):

Kos: Édesapám is az, ha rájön az ötperc, akkor elég idegesítő gennyláda:), amúgy kedves ,rendes.

Bika: Nem tud megülni a seggén, akaratlanul megbánt, találkoztam olyannal is, aki visszahúzódó és kedves.

Ikrek: Engem iszonyatosan idegesítenek. Nyomja a süket és hülye dumát.

Rák: Találkoztam kétszínűvel, akiben csalódtam, most épp egy rák lánnyal tervezek egy randit, majd meglátjuk.

Oroszlán: Édesanyám is az, rá is rájöhet az ötperc, de amúgy rendes, határozott, parancsolgatós.

Szűz: Szerintem az egyik legjobb, legrendesebb, legkedvesebb jegy, nagyon jól kijövök velük.

Mérleg: Nem ismerek ilyet.

Skorpió: Alapvetően rendes, de engem fel tud idegesíteni, túlzottan erőszakos.

Nyilas: Jó a viszonyom vele, de nem veszi komolyan az életet, szinte minden mindegy neki.

Bak: Nagyon ridegek, magamon is észrevettem az aszcendens miatt, nehezen mutatják ki érzelmeiket, néha nagyon bunkó, ok nélkül megsért.

Vízöntő: Kétszínű, érdekember, másikat kibeszéli a háta mögött, ezekkel főleg rossz a tapasztalatom.

Halak: Nehezen találja önmagát és az életcélját, de ha egyszer megvan, akkor annak szenteli szinte minden idejét, ahogy én is. Érzékeny, könnyen megsértődik, szerencsétlen, elég nőies jegy sajnos.

Amúgy neked mi a jegyed kérdező?

2012. jún. 21. 15:57
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:D

Én rák vagyok.

Az én tapasztalataim (eddig):

Kos: energikus, lelkesedő, amit kigondol azt véghez is viszi azonnal, de nagyon jó, mert az optimizmusukkal kiölik a másikból a pesszimizmust. Nem rágódnak a dolgokon :) Viszont gyakran fárasztóak nekem, amit félrevonulással próbálok túlvészelni, csak ő ezt gyakran nem érti!:D Van, hogy összekapunk, viszont van, hogy nagyon jól elvagyunk. Az ellentétem, gondolom éppen ezért olyan vonzóak. Érdekes.

Bika: Makacsabbak, öntörvényűek, de szerintem nem idegesítően. Jó velük beszélgetni:D Eddigi bika ismerőseimnek akiket jobban ismerek, mindegyiknek mindenről van véleménye, az élet dolgairól stb xD Jól lehet velük filózni + rendkívül türelmesek! Amúgy anyagiasak és főleg karrierről nagyon szeretnek beszélni.

Ikrek: Állandóan jön-megy, szereti ha zajlik körülötte az élet. remekül fogalmaz!!! Társaságkedvelő ember, nem az otthonülős fajta, türelmetlen, de elképesztően jó a humorérzéke:D Szeret nevetni és nem akarja nagyon komolyan venni a dolgokat o.O

Rák: mivel rák vagyok eléggé sok a tapasztalatom :D úgyhogy most magamról beszélek: nem vagyok társaságkedvelő, nehezebben ismerkedem. állandóan változik a hangulatom, amit nemszeretek. szinte mindig lekötöm magam valami hobbival vagy egyéb érdeklődési körrel. mindig érdekel valami téma v témakör. szeretem a jövőt tervezgetni... vagy nagyon beszédes vagyok, vagy nagyon nem, ez társaságfüggő! új társaságban csöndes vagyok, barátiban meg be nem áll a szám:D viszont szeretem hallgatni az embereket.

Oroszlán: általában népszerűek (suli stb), szeretnek szerepelni és sose jönnek zavarba ha fényképezem őket:D Amúgy nincs sok tapasztalatom velük :/

Szűz: Türelmesek, jó velük beszélgetni komolyabb témákról, és jófejek, de sajnos nincs sok tapasztalatom velük.

Mérleg: Jó humorérzék:D tényleg jó a stílusérzékük, és többnyire vonzóak!

Skorpió: Szexuálisan túlfűtöttek :D Szeretnek veszekedni, ha nem adok nekik igazat. De rák létemre a skorpiókkal is félszavakból megértjük egymást.

Nyilas: Jókedvűek, lelkesek:D Szeretnek változtatni és az ismeretlenbe ugrani, és ha pórul is járnak hamar túlteszik rajta magukat.

Bak: Komolyak, de nagyon türelmesek és precízek, jó velük beszélgetni.

Halak: Szeretek velük lenni, mert kiérezzük egymás gondolatait és félszavakból megértjük egymást. Legjobb barátom halak és aranyat ér. Ja és jó humorérzékűek:D viszont ő is hangulatember.

2012. jún. 21. 18:55
 15/21 anonim ***** válasza:

Tényleg érdemes lenne összeszámolni, hogy már hány különböző, egymásnak akár homlokegyenest ellentmondó jellemzéseket tudnak egyesek mondani az egyes jegyekről. Amit épp kidob a gép: ez rendszerető, az kitartó, a harmadik szeret boldog lenni...

Egyszer egy egyetemi előadóban mindenkinek odaadták a saját horoszkópját, majd megkérték hogy álljon fel, aki úgy érzi, ráillett. Kb. 95%-uk felállt. Nem akármi, mi? Aztán kiderült, hogy mindenki pontosan ugyanazt a szöveget kapta... Itt van elásva a kutya: ügyesen van megfogalmazva, szinte bárkire bármi ráillik...

2012. jún. 22. 00:13
 16/21 anonim ***** válasza:
#13/15 vagyok. Persze, ezért mondtam, hogy nem általános, mindenkinek lehet más a tapasztalata. Én meg azt gondolom, hogy mivel 95% állt fel, épp ezért lehet a horoszkópban valami, az éremnek 2 oldala van!
2012. jún. 22. 19:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Ja nem, #13/16 vagyok:D
2012. jún. 22. 19:43
 18/21 anonim ***** válasza:
Najó #13/18, nem értem h számoz ez a cucc:D
2012. jún. 22. 19:44
 19/21 anonim ***** válasza:
18/18 !! :D most èpen azért lettél 18/18 mert 18ból 18. választ adtál. Mivel ( ha nem előznek meg) az èn válaszom a 19.lesz megváltozik 18/19. Az-az 18. válaszadó a 19ből :D
2012. jún. 22. 19:57
 20/21 anonim ***** válasza:

A Kos barátnőm a barátnőivel nagyon kedves de a pasikkal nagyon bunkó lerázza őket mindig..

Az Ikrek állandóan pörög kíváncsi rengeteget beszél nyomulós

A Rák nem beszél az érzéseiről kb a semmire is féltékeny nagyon undok

A Skorpió nagyon jó barát viszont ha megbántod addig élsz:D

Én Halak vagyok és nagyon pesszimista bár megvan rá az okom..nagyon könnyen beleélem magam mindenbe aztán persze koppanok és nem bírom túl tenni magam rajta nagyon sokáig

2012. jún. 24. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!