Összeillünk? Aki egy kicsit is ért hozzá segítene?
Figyelt kérdés
fiú : 1994. 06. 06. hétfő ikrek
én: 1996. 10. 30 szerda skorpió
mit lehet tudni, napok, jegyek alapján ?
előre is köszi.
2012. jún. 12. 19:19
11/13 anonim válasza:
Hát ez az. BOLYGÓKNAK semmi köze TULAJDONSÁGOKHOZ...
12/13 anonim válasza:
szerintem nem a legjobb párosítás.
aszcendenshez a születési órát és helyet kellene tudni még.
a skorpió lány nagyon leuralná az ikrek fiút, a baj csak az, h az ikrek ezt mindennél kevésbé viseli el.
a skorpió bizalmatlan, az ikrek link, évtizedek eltelhetnek, amíg meg tudnak bízni egymásban.
a skorpió pontos és rendszerető, az ikrek pontatlan, trehány, laza, és nem is visel el kötöttséget.
könnyed kapcsolatra miért ne, de szerintem ne költözzetek össze :-)
13/13 anonim válasza:
Na pontosan itt a gond, amikor horoszkóp által állított képtelenségekre hivatkozva valaki (utolsó válaszoló) azt állítja, hogy ne költözzetek össze. Ezt egy pillanatig se vegyétek komolyan, horoszkópjegyek kizárva, csak az érzelmeitekre és az eszetekre hallgassatok és az alapján döntsetek. Megnyugtatásul mondom: a horoszkópnak SEMMI, DE SEMMI KÖZE a jellemeitekhez! Még szép pár is lehettek, tessék dolgozni érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!