Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a nehezebben kiismerhet...

Melyik a nehezebben kiismerhető csillagjegy: ikrek, vagy skorpió?

Figyelt kérdés

tudom hogy az ikrek elég bonyolult, mert 2 személyisége van...nem egy ikrek embert ismerek, viszont skorpió ismerősöm nem nagyon van, legalábbis nem szoktam beszélgetni vele...annyit tudok a jegyről hogy elég óvatos és nem tárja fel az embernek egyből minden titkát, nagyon meg kell hogy bízzon valakiben ahhoz, hogy mindent elmondjon neki.

Ezért érdekelne, hogy melyik jegy a keményebb dió....vagy esetleg van más jegy ami ennyire összetett és kiismerhetetlen? pl.: rák...stb ha szerintetek van bonyolultabb is akkor leírnátok :)

kort is kérek és azt is hogy a jegy szülötte, akiről írtok férfi vagy nő mert ugye az sem mind1 :)

2012. jún. 8. 12:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Rég rossz, amikor az asztrológia alapján próbálunk embereket meghatározni, aztán csodálozunk, hogy a mai világban nem ismerjük egymást és nem kerülünk egymáshoz közel. Az asztrológia csalás, butaság. Írta itt valaki, hogy ő örül hogy skorpió lett... hát gratulálok, végiggondoltad mit írtál le? Szerinted teljesen más ember lennél, ha pár nappal előbb vagy később születsz és más jegybe esel? Te ezt tényleg elhiszed?.... tudom, költői a kérdés...
2012. jún. 12. 12:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Vajon mit lehet azon lepontozni, hogy valaki utálja az érdek kapcsolatokat? Felfogni nem tudom, de gondolom, épkézláb választ sem kapok rá soha.
2012. jún. 12. 18:05
 13/20 anonim válasza:
Én ikrek lány vagyok,a szerelmem skorpió. Mindketten rettenetes nehéz természetű emberek vagyunk, de én kiszámíthatatlanabb vagyok. Néha én se tudom megérteni, mi miért váltja ki belőlem a vadállatot :D Érdekes, hogy ő az egyetlen férfi, aki a hárpia természetem ellenére is mindig visszajön hozzám (egy idő után.) Ő se egyszerű eset, de nekem ő a legvonzóbb mégis. Néha sikerül már egy órát is eltöltenünk együtt anélkül, hogy összevesznénk :D
2012. aug. 11. 11:40
 14/20 anonim válasza:
Az a helyzet hogy minket ikreket ( lehet hogy nem fogod elhinni pedig így van ) nem lehet nagyon kiismerni, mert nagyon sokszor, nagyon rövid idő alatt, nagyon sokat tudunk változni, mindig megújulunk, megváltozunk, ezért szerintem mi ikrek vagyunk a legnehezebben kiismerhető emberek, hiszen szinte minket lehetetlen kiismerni. remélem hogy segítettem :)) jah és még pluszba mondok egy példát: ha nekünk ikreknek megvan valamiről a véleményünk és elmondjuk valakinek ( mert szeretjük elmondani a véleményünket, szeretünk ősinték lenni ) az lehet hogy egy kis idő után megváltozik, aztán megint visszatér az első vélemény, és ez így váltakozik, MERT MI MINDIG VÁLTOZUNK!
2013. júl. 10. 18:45
 15/20 anonim válasza:
En is ikrek vagyok,es igaz,hogy nagyon (rovid ido alatt)teljesen megvaltozunk,nem tudok egy velemenyen maradni,mindig valami mast akarok....kivancsi termeszetu vagyok,nem szeretem a kotelezettsegeket(szamomra a fuggetlenseg egy amolyan kincs),nem szeretem,ha uralkodni akarnak felettem.
2014. márc. 1. 20:26
 16/20 anonim válasza:

Nekem rák a napjegyem, skorpió az aszcendensem.

Érdekes, mert ahogy olvasom a horoszkópokat és figyelem a saját tulajdonságaimat, szerintem rám a skorpió sokkal jobban jellemző, mint a rák.

Eléggé kiszámíthatatlan és szélsőséges vagyok nagyon sokszor. Sajnos sok "barátomat" kihasználtam vagy manipuláltam már. Érdekember is voltam már, nem egyszer. Ráadásul az akaratom nagyon-nagyon erős. Mindig elérem azt, amit akarok, kerüljön ez bármibe/bárkibe. Sokszor gázolok az embereken is és rengetegszer bántom meg őket úgy, hogy ezt észre sem veszem.

Rövid véleményem az, hogy a skorpió egy bonyolult és kiismerhetetlen jegy. Sosem lehet tudni, hogy mire kell mellette számítani.

2015. febr. 26. 18:57
 17/20 anonim válasza:

Nem mai kérdés, de azért írok, hátha valaki ide talál még.

Én skorpióként az ikreket tartom nehéz esetnek (legalább is mindketten, én és a barátnőm is a csillagjegyünkhöz illünk). Általában azt mondják, hogy az ilyen kapcsolatokban az ikrek lenne elnyomva, de most eléggé úgy tűnik, hogy fordítva van, és tegyük hozzá, hogy életem eddigi összes szerelme ikrek volt....

Úgyhogy a legnehezebb esetek nekem ők maradnak.

2016. febr. 22. 22:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Csak ismernél meg engem... Rögtön rájönnél, hogy nem vagy te annyira erős, csak mert skorpió az aszcod.

Hidd el hamarabb manipulálnálak és használnálak ki mint te engem.

2022. jan. 21. 09:07
 19/20 anonim válasza:
Én a skorpióra szavazok. A nagyim skorpió és régen és most is elég kiismerhetetlen(volt)
2022. aug. 4. 18:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Ikrek, ez egyértelmű. És mindig 2 lépéssel előrébb jár
2022. aug. 4. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!