Hogyan csavarjam az ujjam köré a bak férfit?
Figyelt kérdés
én bika vagyok..2012. jún. 3. 19:18
1/6 anonim válasza:
TAlan egy uthenger ala fekteted, aztan mar tekerheto allapotban lesz!
Mivel lany vagy, ezert illene tudnod, hogy egy ffit elkell varazsolnod, s nem az ujjadra csavargatni, a sziv a fontos!
3/6 anonim válasza:
Nem horoszkóptól függ! ;)
Az én "leendő" párom is bak, sőt az elöző is az volt. :)
Rájuk nem nagyon volt igaz a horoszkópjuk :)
Viccesek és sokat beszélnek :D
Amúgy, ha Bika vagy jól össze illetek .. De, mint mondtam nem minden a horoszkóp, én Nyilas vagyok, állítólag nem jövök ki jól a Bakokkal... Hát..
5/6 anonim válasza:
Úgy ahogy a Bika, Kos, Mérleg, stb. férfit. Ahogy a férfiakat általában. Nem jegyfüggő.
6/6 anonim válasza:
Hát ha esetleg ő is így fut neki egy kapcsolatnak, hogy előtte fellapozza a horoszkóprovatot, hogy összeilletek-e, akkor lehet esélyed... Ha némileg felvilágosultabb, és két lábbal áll a földön, akkor nem hiszem hogy ezzel a hozzáállással be lehet vágódni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!