Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogy kelthetném fel a bika...

Hogy kelthetném fel a bika lányok figyelmét?

Figyelt kérdés

2012. máj. 30. 16:42
1 2
 11/14 anonim válasza:
45%

Jé én is bika vagyok ^^

Hát, szeretem az erős pasikat, akik meg tudnak védeni. a virágokat, jókat enni, inni(csak tornázni kell mellé, hogy ne legyek hájpacni xD), a jó humort, a játékosságot, őőő a forró fürdőt xD több hírtelen nem jut eszembe xD

2012. máj. 30. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

Te is az állatokra gerjedsz, kérdező?

Már megint egy furcsa ember...

2012. máj. 30. 21:48
 13/14 anonim ***** válasza:
59%
Glambert jol irta,a jo humor is nyero) amugy en is bika vagyok P igen,mas ember az,aki febr.ban szuletett,meg aki majusban vagy mas honapban,de ez nem azt jelenti hogy pl.minden bika vagy kos egyforma. De akit nem erdekel az asztrologia,annak egyreszt ugyis hiaba magyaraznank,miert van ez,masreszt nem is erdekli,hisz egyesek csak beszologatni jarnak az oldalra,tokmindegy mi a tema,csak leszolhassak a kerdezot,valaszolot egyarant. Mert ok ugye felette allnak minden ilyen ostobasagnak P akinek nem inge,az ne vegye magara)
2012. jún. 2. 09:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Pontosan... arról nem beszélve, hogy számos kutatás bizonyította már, hogy az asztrológia egy teljesne hatástalan, nulla, nem létező dolog.
2012. jún. 5. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!