Milyen egy rák napjegyű és rák aszcendensű apuka?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 12:39
11/17 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz?
2012. jún. 5. 13:14
12/17 anonim válasza:
szerintem ez nem fontos, én ismerek olyat akik csillagjegyük alapján nem illenek össze és több mint 20 éve együtt vannak, de tudok olyanokról is akik ez alapján összeillenek és néhány hónap után szétmentek. A fontos az hogy sokáig együtt maradjanak a szeretet után, a kölcsönös megértés és a kölcsönös engedelmesség, valamint a bizalom, ha ez nincs meg, akkor mindegy milyen az aszcendens.
13/17 anonim válasza:
Mert nem csak sima napjegy van, hanem aszcendens is, ezért van az hogy nem illik sablonra mindenkire a dolog de akkor is észre lehet venni a vonásokat, linkelgetni meg nem kell, mert attól hogy 1 valaki leír valamit nem lesz az az igaz, én is tudnák cáfolatot linkelni, ennyi, ez nem bizonyíték. Nagyobb gond az, hogy emberek milliói hisznek olyanban ami nem mutatja magát, még csak nem is érezhető és semmi bizonyíték nincs rá, hogy létezik, de azt senki nem akarja cáfolni...tényleg reális.
14/17 anonim válasza:
Attól mert valaki leír valamit, még nem lesz igaz, pontosan erről beszélek, ezrét nem értem, miért képesek emberek elhinni, hogy a horoszkópjegyük határozza meg a viselkedésüket. A fentebbi linkebn leírtak pedig bizonyítékok, ha elolvasnád látndá hogy épp a nagy asztológus "szaktekintélyek" hasalnak el sorra, amikor vakon kellene kimutatniuk valami létező összefüggést... ez elég beszédes.
15/17 anonim válasza:
Engem nem érdekelnek az asztrológusok, én tapasztalatból hiszek, nem kitalált cikkekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!