Milyen egy rák napjegyű és rák aszcendensű apuka?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 12:39
1/17 anonim válasza:
Ez nem horoszkóp kérdése,hanem személyes beállítottságé, valamint azon is múlik,hogy ő a saját családjából milyen mintákat hoz magával.
2/17 A kérdező kommentje:
Biztos:) De azért engem érdekel,mert hiszek a horoszkópban.
2012. máj. 28. 12:48
3/17 anonim válasza:
Hát első, elmondom neked hogy a személyes beállítottság az a horoszkóp :) amit vagy elnyom a neveltetés vagy felerősít. A rák nagyon érzékeny, néha kicsit önző, apukának jó lesz mert mindent megtesz a másikért viszont igényelni fogja hogy ezt folyamatosan megköszönjék és éreztessék vele, hogy fontos mindenki számára, jó amit csinál, ha meg nem jó akkor úgy kell megmondani neki, hogy ne sérüljön az önérzete.
6/17 anonim válasza:
Kedves harmadik, én meg elmondom neked, hogy a személyes beállítottság az NEM a horoszkóp... :) előbbi ugyanis létezik, míg utóbbi csalás, szélhámosság, hiszékeny emberek megvezetése, mindemellett természetesen nem működik. Igen tudom, most jön az, hogy "de nekem meg két ismerősömnek bevált", de ezer másik embernek meg nem, ez a helyzet...
7/17 anonim válasza:
nem ismerősömnek hanem nekem :) és a horoszkóp nem jövendőmondás, hanem ha egymás mellé állítasz 50 ugyanolyan horoszkópú embert abból 35-nek hasonló az élete, a gondolkodásmódja és a reagálás típusa a dolgokra, ha meghallod hogy horoszkóp nem a nők lapjás meg a startlapos baromságokra kell gondolni akik megmondják, hogy ma rád talál a szerelem meg a többi baromság, hanem tudni, hogy mit jelent valójában.
8/17 anonim válasza:
Akkor neked vált be, és ezer másiknak meg nem, a lényeg szempontjából mindegy. Az nem az én bajom, hogy te elhiszed ezeket. A helyzet az, hogy perzse lehet mindent úgy interpretálni, hogy ez végülis azonos élet, eg ez is hasonló, de ettől még statisztikai üösszefüggés NINCS. A témában bővebb:
9/17 A kérdező kommentje:
Mért akarsz minket meggyőzni arról amit te hiszel igaznak? Ha mi hiszük benne akkor hiszünk. Nem kell itt linkelgetni.
2012. jún. 5. 13:05
10/17 anonim válasza:
Higgyél benne nyugodtan, gondoltam neked teszek jót, ha több oldalról is megvilágítom a dolgot. Nyilván többre mész, ha homokba teszed a fejed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!