Egy mérleg aszcendens hogyan alakítja a nyilas napjegyet?
Figyelt kérdés
Tehát egy "nagyon nyilas" tulajdonságai közül mi az, ami őrá már nem jellemző rá?2012. máj. 27. 22:10
1/2 anonim válasza:
Megingatja, mivel egy merleg ingadozik. :DDD
Viccet felreteve: a Merlegre gyakran irjak, hogy ingatag, hatarozatlan. Az ascendensröl azt olvastam, hogy meghatarozobb, mint a napjegy, ez az elsödleges.
A csillagjegyek hatasa pedig mindenkinel mas es mas, igy sztem teljesen egyenien alakitja. Emiatt minden ember egy egyeniseg.
ps: egy ora-perces horoszkopban elvileg 2-3 oran keresztül nem valtoztatja helyzetet a bolygo, tehat ugyanabban a hazban van ennyi ideig. Eszerint az ezen idöszakban születettek gondolkodasa, jelleme ugyanolyan lenne? Nem, ez megsincs igy. Sztem azert, mert ez "csak" egy hatas, arra, amit magunkkal hozunk...
2/2 anonim válasza:
talán a mérleg aszcendensű nyilas barátságosabb, nyitottabb az emberek felé, megértőbb (legalábbis látszólag). elvenni a nyilasból? ahogy az előttem szóló is írja, a határozottságot, talán. a céltudatosságot, kitartást. ez utóbbiak a mérleg gyengéi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!