Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak-Ikrek páros milyen?

Halak-Ikrek páros milyen?

Figyelt kérdés
Én vagyok a halak és nő vagyok.Tudom, hogy nem kifejezetten illik össze ez a két jegy de azért leírnátok róla a véleményeteket? Jött már össze valakinek olyan, hogy párja nem illet hozzá horoszkópilag de jól megvoltak?

2012. máj. 18. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem a horoszkóp határozza meg, mennyire illetek össze. A viselkedés, temperamentum, külső-belső tulajdonságok megfelelősége dönt.
2012. máj. 18. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem nagyon hiszek az ilyen 'csillagok megmondják' izémizében... Sógornőm is halak, bátyám szintén ikrek. 11 éve jöttek össze, 10 év korkülönbség van köztük (38-28), azóta jól megvannak egymás mellett...

16/L

2012. máj. 18. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Az attol fugg, hanyas ikrekrol es milyen halakrol van szo.

Peldaul, ha harmas ikreknek egy aranyhalon es egy torpeharcsan kell osztozniuk, az allando vita forrasa lesz. Ellenben peldaul egy kettagu ikerpar egy darab pontybol is tud annyi finom szegedi halaszlet fozni, amibol 2 napig is jollakhatnak.

Szerintem altalanosan elmondhato, hogy ahany iker, annyi kilos halak a legjobbak. Sziami ikreknel az osszenott testfeluletek aranyaval lehet csokkenteni a hal-adagot.

2012. máj. 19. 07:58
 4/7 A kérdező kommentje:
első válaszolónak annyit mondanék hogy igen a viselkedés és a külső-belső tulajdonságok döntenek de a horoszkópban pedig leírják, hogy melyik csillagjegynek milyen tulajdonságai vannak. én ebben tényleg hiszek, mert amilyen barátomat ismerősömet elolvastam igaz volt rá és rám is teljes mértékben
2012. máj. 19. 09:09
 5/7 anonim válasza:
Hülye vagy.
2012. máj. 27. 21:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha nem hiszel az ilyenekbe minek jössz ebbe a témába?
2012. máj. 27. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Durva páros :D szüleim is ilyenek, szeretik egymást,de két teljesen különböző személyiség...
2012. jún. 23. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!