Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő pasi -halak lány...

Vízöntő pasi -halak lány páros nagyon rossz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:

A halak állandóan szenved, soha semmi sem jó neki, kínlódik a kapcsolatban, és végül a vízöntő is :)

Talán ha az aszcendensük összeillőbb, akkor van esély :)

2010. máj. 17. 18:41
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

Vízöntő : Jan. 20. - Febr. 18.

Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol.

Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy.

Mindenki azt gondolja rólad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat.

Halak: Febr. 19. - Márc. 20.

Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet

téged. Rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre és az

emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Önbizalomhiányban

szenvedsz és alapjába véve egy szarcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat

tesznek kis állatokkal.

Ezek alapján döntsd el összeillenek vagy sem?xD

2010. máj. 17. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
Jajj ne ezt ne a horoszkópok döntsék már el!
2010. máj. 17. 19:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Félreértesz, mert nem az alapján döntök:D csak kiváncsi voltam mások véleményére, mert amúgy nagyon jól megvagyunk már 2 hónapja
2010. máj. 17. 19:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Én halak nő vagyok és nem szenvedek folyton, és tudok elégedett lenni :) Úgyhogy kikérem magamnak :)
2010. máj. 17. 19:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Én is:P
2010. máj. 17. 19:27
 7/10 anonim válasza:
A különc Vízöntő gyorsan felébreszti a Halak érdeklődését, de a lelke mélyén azért fél is ettől a találkozástól. S talán nem véletlenül. Mert érzi-sejti, hogy a bohócálarc alatt egy egészen más lélek lakozik. Aki sokkal zárkózottabb, nehezebben kiismerhető, s aki talán még önmagához sem teljesen őszinte. Ha mégis úgy dönt, hogy meghódítja, akkor számítson rá, hogy sosem fogja igazán megszerezni. A Vízöntő lelkének egy kis zuga örökké zárva marad a Halak előtt, ahogy A kékszakállú herceg várában sem volt szabad bekukkantania Juditnak a hetedik ajtó mögé. A Vízöntő mély érzésű, odaadó társat kap a Halak személyében, aki igyekszik kitalálni kedvese gondolatát is (ez azonban csak ritkán sikerül, mert teljesen más rugóra jár az esze, nehezen tudja követni a Vízöntő reakcióit). Néha túlzásba is viszi a gondoskodást, és olyasmit próbál rákényszeríteni a Vízöntőre, ami nagyon idegen tőle. Ezen gyakran vitatkoznak. Szakításra azonban egy Halak akkor sem gondol, ha már kerek-perec kiadják az útját. Mindig bízik valami csodában. A külvilág azonban ebből a belső feszültségből semmit nem vesz észre. S talán még irigykedik is, hogy milyen jól megvannak egymással, mennyire gondtalanul és jól élnek.
2010. máj. 17. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:

1-2 évig jó, aztán a vízöntő szakít.

A halak meg gyorsan talál egy nyilast magának :)

2010. máj. 17. 19:43
 9/10 anonim válasza:
A volt pasim vízöntő én meg halak, nagyon jól megvoltunk sztem összeillő a párosítás, nállunk is csak az volt a baj h naon fiatalon jöttünk össze és kicsit meguntam, egyébként 4 évig voltunk együtt.
2010. máj. 17. 20:41
 10/10 anonim ***** válasza:
A 19:36-os tökéletesen leírta. Ugyanez van velünk. Én Halak nő vagyok, ő Vízöntő pasi. Imádjuk egymást, de nagyon nehezen jövünk ki. Teljesen mások vagyunk. De nem tudnék szakítani vele, bármi is lenne...
2010. máj. 22. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!