Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Egy kis játékra invitállak....

Egy kis játékra invitállak. Mi nem igaz rád a csillagjegyed "tulajdonságai" közül?

Figyelt kérdés

Bal oldalt megtalálod az egyes horoszkópokat. Rákattintva beadja a horoszkópod szerinti jellemzőket rád.

[link]

2012. máj. 9. 10:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Én Bak vagyok, minden igaz amit leirtak.
2012. máj. 11. 18:21
 22/33 anonim ***** válasza:

Rám az egész igaz. Kivéve hogy házias vagyok (hehe, szerintem fél órát röhögtem ezen :D), és hogy bőkezű. Pluszba elég sokat kihasználnak, ergo nem vagyok elég óvatos.

rák lány

2012. máj. 13. 13:29
 23/33 AliceSwan válasza:
Halak és nagyából mind igaz rám a jók is, rosszak is, is jé, a művészi hajlam leginkább, imádok írniverseket, történetek és rajzolni.
2012. máj. 13. 17:13
 24/33 anonim ***** válasza:
Nyilas vagyok és minden igaz rám innen.
2012. máj. 14. 12:43
 25/33 anonim ***** válasza:

-megfontolt lélek (bármilyen őrültséget megcsinálok, ha nem ártok vele másnak)

-nem alkalmazkodik könnyen a változó helyzetekhez, nyugtalanságot vált ki ( nagyon hamar lenyugszok és azonnal tudom hogy mit kell tennem :))

-ragaszkodik ahhoz ami az övé (szeretek a számomra kedves tárgyak közt lenni, de szeretek osztozkodni és szívesen adok másoknak)

-haragtartó (nem tudok haragudni senkire :D)

-anyagias (ez egyáltalán nem igaz)

-konzervatív (a kultúra/hagyományok tiszteletén kívül más konzervatív tulajdonság nem jellemez)

A céltudatos, kitartó, természethez/művészetekhez vonzódás (a zene az életem), önfejű, nehezen kiismerhető, szenvedélyes, hűség igaz rám :D

2012. máj. 19. 13:37
 26/33 anonim ***** válasza:
Ja és Bika vagyok. :)
2012. máj. 19. 13:37
 27/33 anonim ***** válasza:
Halak vagyok és rám minden igaz.Bár néha nem vagyok barátságos.
2012. máj. 27. 21:49
 28/33 anonim ***** válasza:

Szerintem a csillagjegy kérdése nagyon szubiektív, és sok mindentől függ. És egy csillagjegyben sem ugyanaz érvényes a nőkre és a férfiakra.

Szűz vagyok, de a következők nem jellemzők rám.

Gondos - nem (ha néha mégis, akkor nagyon)

takarékos - jelenleg egy fillérem sincs :P

előrelátó - esetleg tévesen látok előre

meggondolt - de nem midig jól sül el

rendszerető - szeretem, de meg kéne nézni most a szobám

uralkodó aki a másikra erőlteti nézeteit - abszolút nem, sőt szeretem elfogadni és étékelni a másikat olyannak amilyen

szorgalmas - relatív

alkalmazkodó - megteszem, de belül dühöngök miatta

visszahúzódó - csak részben, attól függ, hogy belőlem mit váltanak ki

A hűvös külseje mögött kedves, odaadó ember rejlik, hű azokhoz, akik meglátják benne az érző embert -ez viszont nagyon igaz. Azt mondják a szűz és a bak jó párosítás... Frászt. A feleségem bak, és hajlunk a válásra mert így mindkettőnknek keserű lesz az élete. Volt ikrek párom, amire viszont azt mondják katasztrófális párosítás: hát ha még egyszer dönthetnék őt választanám, és csodás kapcsolat volt. Azt mondják az ikrek labilis, erre csak annyit: én nem tudtam mit akarok...

Életem felében teljesen IKREK vagyok, a másik felében meg SEMMI, totálisan passzív

2012. jún. 6. 08:31
 29/33 anonim ***** válasza:
Oroszlánként az előzékeny valahogy nem igazán jellemez. A nyílt meg mikor hogy, de leginkább csak olyanokkal, akikben megbízok.
2016. febr. 24. 23:29
 30/33 anonim ***** válasza:
28-as, a Szűz páromra minden tökéletesen igaz (nem igaz) amit leírtál :) Azt nem tudom a Bakokkal hogy áll, én Oroszlán vagyok, és kész pengeélen táncolás a dolog. Totál mások vagyunk, pedig én sem vagyok tipikus Oroszlán, és ő sem tipikus Szűz.
2016. febr. 24. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!