Egy kis játékra invitállak. Mi nem igaz rád a csillagjegyed "tulajdonságai" közül?
Bal oldalt megtalálod az egyes horoszkópokat. Rákattintva beadja a horoszkópod szerinti jellemzőket rád.
Rám az egész igaz. Kivéve hogy házias vagyok (hehe, szerintem fél órát röhögtem ezen :D), és hogy bőkezű. Pluszba elég sokat kihasználnak, ergo nem vagyok elég óvatos.
rák lány
-megfontolt lélek (bármilyen őrültséget megcsinálok, ha nem ártok vele másnak)
-nem alkalmazkodik könnyen a változó helyzetekhez, nyugtalanságot vált ki ( nagyon hamar lenyugszok és azonnal tudom hogy mit kell tennem :))
-ragaszkodik ahhoz ami az övé (szeretek a számomra kedves tárgyak közt lenni, de szeretek osztozkodni és szívesen adok másoknak)
-haragtartó (nem tudok haragudni senkire :D)
-anyagias (ez egyáltalán nem igaz)
-konzervatív (a kultúra/hagyományok tiszteletén kívül más konzervatív tulajdonság nem jellemez)
A céltudatos, kitartó, természethez/művészetekhez vonzódás (a zene az életem), önfejű, nehezen kiismerhető, szenvedélyes, hűség igaz rám :D
Szerintem a csillagjegy kérdése nagyon szubiektív, és sok mindentől függ. És egy csillagjegyben sem ugyanaz érvényes a nőkre és a férfiakra.
Szűz vagyok, de a következők nem jellemzők rám.
Gondos - nem (ha néha mégis, akkor nagyon)
takarékos - jelenleg egy fillérem sincs :P
előrelátó - esetleg tévesen látok előre
meggondolt - de nem midig jól sül el
rendszerető - szeretem, de meg kéne nézni most a szobám
uralkodó aki a másikra erőlteti nézeteit - abszolút nem, sőt szeretem elfogadni és étékelni a másikat olyannak amilyen
szorgalmas - relatív
alkalmazkodó - megteszem, de belül dühöngök miatta
visszahúzódó - csak részben, attól függ, hogy belőlem mit váltanak ki
A hűvös külseje mögött kedves, odaadó ember rejlik, hű azokhoz, akik meglátják benne az érző embert -ez viszont nagyon igaz. Azt mondják a szűz és a bak jó párosítás... Frászt. A feleségem bak, és hajlunk a válásra mert így mindkettőnknek keserű lesz az élete. Volt ikrek párom, amire viszont azt mondják katasztrófális párosítás: hát ha még egyszer dönthetnék őt választanám, és csodás kapcsolat volt. Azt mondják az ikrek labilis, erre csak annyit: én nem tudtam mit akarok...
Életem felében teljesen IKREK vagyok, a másik felében meg SEMMI, totálisan passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!