Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Nyilas aszcendens és a...

A Nyilas aszcendens és a Nyilas jegy tulajdonságai miben különböznek?

Figyelt kérdés

Ha nekem Nyilas az asc-em, és meg akarom tudni, hogy milyen tulajdonságok illenek rám ez alapján, akkor csakis olyan leírást érdemes olvasnom, ami kifejezetten asc-re vonatkozó, vagy sima csillagjegyleírást is?

És tényleg igaz, hogy az asc csak 30 éves kor után kezd érződni? Mert én 19 vagyok, nagyot változtam az utóbbi időben, és épp most nézegettem utána ezeknek az asztrológiai, horoszkópos dolgoknak, és úgy vettem észre, hogy ez a változás éppen a csillagjegyem "elhalványulása", és az asc-em felszínretörése. És egyébként örülök ennek.

2010. aug. 1. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én az aszcendensem jellemzőit is ugyanúgy horoszkópként olvasom el. Szerintem ez ebből a szempontból ugyanaz lehet. Én is 19 vagyok, én még nem hallottam hogy 30éves kor után lenne csak, szerintem ez hülyeség:) Már egész kicsi gyerekeknél is kiérződhet az aszcendens.
2010. aug. 3. 20:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :))
2010. aug. 3. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az aszcendensed is nyilas, csak még erősebben lehet rád az összes nyilas tulajdonság igaz.:)
2010. aug. 11. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!