Egy kis játékra invitállak. Mi nem igaz rád a csillagjegyed "tulajdonságai" közül?
Bal oldalt megtalálod az egyes horoszkópokat. Rákattintva beadja a horoszkópod szerinti jellemzőket rád.
off:
Úgy lenne érdekes a játék, ha összevegyítnéd egy kalapba a tulajdonságokat, és abból kéne kiszedegetni az igazakat, majd ezekből megmondanád, hogy akkor szerinted ki melyik csillagjegy. nem tudom mi sülne ki belőle, működne-e.
Rám (mint mérlegre) nem igazak a következők:
- nyílt, társasági ember (meg tudom játszani magam, de igazából nem)
- becsületes (hát sajnos nem mindig, főleg kisebb dolgokban, füllentés, egyebek)
- békülékeny
- tekintélytisztelő
A többi nagyjából igaz. Én mérsékelten hiszek a horoszkópban, de úgy tudom, a napjegy az csak egy dolog, a teljes "képhez" kell a többi adat is a születés idejéről.
Hali:)
Vízöntő lévén szinte minden igaz rám, a leírása is. Talán a művészi hajlam annyira nem, de pluszban, az ikrekből is van pár tulajdonság (nem a fekete-fehér látásmód) és természetesen a jó humorérzék.:)
Kedves Kérdező! Nagyon jó játékot találtál ki, Te is kreatív Vagy!:)
Szűz (nap) szűz aszc
Gondos - nem (ha néha mégis, akkor nagyon)
céltudatos - nem
takarékos - egyáltalán nem
munkaszerető - ó nem nem nem
előrelátó - mégannyira sem
meggondolt - 50-50%
önálló - nem
rendszerető - szeretem, csak képtelen vagyok rá szorgalmas - neeeem
alkalmazkodó - megteszem, de belül dühöngök miatta
visszahúzódó - csak kezdetben
Hatalmas energiákat fektet be tervei megvalósításába - NEM
A hűvös külseje mögött kedves, odaadó ember rejlik, hű azokhoz, akik meglátják benne az érző embert. - pfff, egyáltalán nem
Életem felében teljesen IKREK vagyok, a másik felében meg SEMMI, totálisan passzív
Büszke,kicsit..
szenvedélyes,kicsit..
célirányos,sajnos nem mindíg
hűséges,nagyon
kitartó,kicsit
erős akaratú,néha
fanatikus,nem
bátor,többnyire
veszélyt kereső,egyáltalán nem!(most már)
túlzásra hajlamos,nem
álmodozó,nagyon
szertartásos,nem
mozgékony,nem
lelkesedő,nem
uralomra vágyó,nagyon
kíméletlen,nem
bosszúálló,igen, de ahhoz jól fel kell húzni az agyam!
Hát ennyi igaz rám a skorpió jellemzéséből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!