Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A rák és a kos összeillenek?

A rák és a kos összeillenek?

Figyelt kérdés

2012. máj. 2. 19:24
1 2
 1/15 anonim válasza:
73%
Nem, mert az egyik emlős a másik meg ízeltlábú.
2012. máj. 2. 19:32
 2/15 anonim ***** válasza:
39%
Ha asztrológiával akarod eldönteni, akkor nem.
2012. máj. 2. 19:42
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem a legjobb modja a parvalasztasnak, hogy ezt figyelembe veszed, hiszen az erzelmekre kellene figyelni, a masiknak a szemelyisegere pl.
2012. máj. 2. 20:00
 4/15 anonim ***** válasza:
32%

Az a gond, hogy ez így édes kevés mert nagyon minimál infromáció. Az asztrológiából rengeteg következtést le lehet vonni párkapcsolatokat tekintve is, de ahhoz részletes elemzés kell mindkét félről.. csupán a napjegy ismerete egyenlő a nullával hisz ki tudja milyen hatások érvényesülnek nálatok dominánsan. Minimum az aszcendenesek kellenének még, de leginkább egy részletes elemzés bolygó állásokkal.

Mivel feltételezem felnőttek vagytok, alapból meglehet már az aszcendensek dominálnak jobban.

2012. máj. 2. 20:56
 5/15 anonim ***** válasza:
49%
Ha keresel egy asztrológust és leadod neki a srác és a te pontos születési adatait. Év nap hónap óra perc születési hely iszonyat sokat megtudhatsz... csakhát ahhoz kéne a srácnak az óra perc is :S
2012. máj. 2. 20:58
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

A Kos inkább a tüzes jegyekkel illik össze.

Oroszlán, Nyilas, esetleg a toleráns Mérleggel.

Én nem nagyon bírom a Kosokat.

Nekem annyira pörgősek, és hirtelen haragúak, hogy már az kikészít, ha nézem, amit csinál.

Idegesítően túlfűtöttek a Kosok, agresszívek, ordítanak, csapkodnak, vagy mindig rohannak "Gyerünk, gyerünk, haladjunk."

Nekem, aki nyugodt típus vagyok, ez őrülten fárasztó.

De a Kosok amúgy őszinték, és jószívűek, csak fárasztóak.

Nem a legjobb páros az érzékeny Rákkal.

De ez csak horoszkóp!

Befolyásolhat, de nem ezen fog múlni a kapcsolatotok.

2012. máj. 3. 09:46
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
De nagyjából így van. A rákhoz meg aki illik az a másik vizes jegy a halak, vagy pedig a föld jegyek, bika, szűz, bak.
2012. máj. 3. 12:00
 8/15 anonim ***** válasza:
32%

Amúgy nem ennek kell döntően befolyásolnia, hiszen ez nem garancia, mint mondtam a napjegy önmagában édes kevés...olyan mintha én a teljes nevemből elárulnám vezetéknevem első két betűjét..

Egyébként ismertem kos-rák párt a lány volt a kos. Igazi vadmacska volt a csaj, a srácban pedig hiába volt erős a rák érzékenysége ott volt valami más ami hajtotta őt is, pörgött mint a kos.. meglehet az aszcendense dominált nála..

Több mint egy két együtt voltak nagy szerelem...

2012. máj. 3. 12:08
 9/15 anonim ***** válasza:
na tehát több mint két évig :)
2012. máj. 3. 12:10
 10/15 p64 válasza:
0%

RÁK és a KOS kapcsolatáról olvashatsz:

[link]

illetve ha te vagy a RÁK és KOS a párod

-------------------------------------------

illetve ha te vagy a KOS és RÁK a párod

[link]

2012. máj. 3. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!