Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfi, baknő, összeillenek?

Bak férfi, baknő, összeillenek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 23:58
 1/9 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem igen. Nyugodtak. Sporolosak :) Néha lusták :)

Bár ha mind 2 en kiborultok és egymásnak mentek ,szerintem döntetlen

2012. febr. 16. 00:00
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
mIÉRT,HA VALAKI NEMET MOND,SZAKITASZ?
2012. febr. 16. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
látogass el a www.asztrokalandarium.hu oldalra, ott sok mindent találsz erről.
2012. febr. 17. 08:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne ez döntsön, hanem hogy hasonlóak-e a céljaitok.

bakF

2012. febr. 19. 11:53
 5/9 Tom Benko ***** válasza:
21%
A bak eleve hím, szóval a "bak nő" kifejezésnek nincs semmi értelme. Akárcsak a kérdésnek...
2012. febr. 19. 11:54
 6/9 Jászay András ***** válasza:
42%
Az előző válasznak meg még kevesebb értelme van. Nem kötelező senkinek asztrológiával foglalkozni, de akkor ne is nyilatkozzon róla. A kérdésről meg annyit, hogy lényeges ugyan, hogy a születési horoszkópban hol áll a Nap, de ezenkívül van még az Ascendens, a Hold, a többi bolygó - úgyhogy lehet, hogy összeillenek, lehet, hogy nem: kérdezz meg egy asztrológust!
2012. febr. 22. 12:14
 7/9 anonim válasza:
42%
Szia! Én már lassan egy éve vagyok együtt a párommal,és most várjuk első közös babánkat, előtte már ismertük egymást 3 évig, és mindvégig megvolt köztünk az a kölcsönös szikra. Most egy harmonikus kapcsolatban élünk, ahol minden jól müködik :) Viszont nem lehet a kapcsolatot csak és kizárólag az asztrológiára építeni, hiszen a lehet hogy rengeteg sok tulajdonság támaszthatja alá hogy össze illenek, viszont ahogy az előttem szóló is mondta hogy még vannak ilyen tényezők is hogy épp milyen állásban volt a Nap a Hold a többi bolygó, illetve mi az aszcedensetek, és hogy hány tulajdonságot képviseltek a saját BAK- horoszkópból...
2012. febr. 23. 14:57
 8/9 anonim válasza:
42%
Jah és mondanom sem kell hogy ugye párom is Bak és én is. Csak nem írtam az előzőekhez. De a fenti voltam.:)
2012. febr. 23. 14:58
 9/9 Tom Benko ***** válasza:
@6: Ilyen jellegű kérdésekre más válasz nem lehetséges. Mint úgy általában az asztrológiára sem.
2012. febr. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!