Számmisztika könyvet le lehet letölteni a netről?
az élet nincs előre megírva, a döntéseidet te hozod.(bár korlátokat szab a környezeted)
ha ez működne, akkor is olyan matematikai képlet kellene hozzá a sok változó miatt, amit egy átlagos ember át sem lát.
meg amúgy is, a számmisztika is csak egy ezoretikus baromság, amit sikernek könyvelsz el, ha véletlenül bejön, de azokat az eseteket elfelejted amikor tévedett
De én sem javaslom, hogy erre bízd az életed ahelyett, hogy te alakítanád. A párodnak mit mondasz majd? Bocsi, de a könyv alapján nem illünk össze? :DD
Ez a linket bemásolnád még egyszer? Nem tudom megnyitni.
Köszönöm!
A link nekem működik. A kis film ikonra kell kattintani utána. Nem olvastam, csak remélem, hogy erre gondolsz.
De továbbra is azt mondom, nagy hibát követsz el, ha erre bízod a kapcsolatodat és általában az életedet.
inkább menj el egy jóshoz, az ugyanazt hazudja mint a könyv -.-
és még jol is jár veled mert ott hagysz egy csomo pénzt
Mi a francnak ír ezoteriához olyan, aki pénzkidobásos dumát nyomja? Kérjük meg, hogy ne is lehessen ide véleményeket írni, egyszerűen ezotériára kattintva megjelenik majd egy felirat, hogy :Pénzkidobás..
Akinek meg van tapasztalata, ötlete, egyből lepontozzák?
Kis Zoltán Zéro könyv a legjobb talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!