Nyilas nő vagyok. Életem szerelme Okt.25-én született, de semmilyen skorpió vonása nincs-ellenben mérleg sok. Az összes hor. Szerint nem illenek össze (nyil-skor). Ilyenkor mi van? Ez amiatt zavar, mert semmit nem tudok kettőnkre értelmezni-hor-t.
Kiegyensúlyozott, és megalkuvó.
Szeret mindenben megfelelni.
Nem kutatja mélységeket. Nem kelt fölös feszültséget.
Inkább csillapítja a dolgokat- kapcsolatot hoz létre az emberek között.
Rendkívüli módon vonzó, de mégsem befolyásoló.
Elbűvöli az embereket- főként a humorával, de különösebben nem manipulálja őket. Nem támad hátba..
Nem haragtartó, és felületes.
Magyarán szinte semmilyen skorpió vonása nincs. A leírásból kiderül, hogy nem nagyon csípem a skorpiókat.
Ez a jegyemből is adódik.
Ugyan nem vagyunk együtt, de eltéphetetlen szerelem kapcsol össze minket, ami harmonikus és működik.
Az öszes horoszkóp szerint a nyilas- skorpió kibírhatatlan páros- amiből köztünk semmi nem igaz.
1.Ugyan nem vagyunk együtt, de eltéphetetlen szerelem kapcsol össze minket, ami harmonikus és működik.
2.Az öszes horoszkóp szerint a nyilas- skorpió kibírhatatlan páros- amiből köztünk semmi nem igaz.
1. Csak én érzem az égbekiáltó ellentmondást?
2. Persze, hogy semmi sem igaz, mivel a horoszkóposdi egy szemenszedett marhaság.
Embertípusok vannak, tulajdonságok, hajlamok, vérmérsékletek variációinak millióival. Szerinted komolyan úgy működik az emberek egymásra találása- egymásra hangolódása, hogy létezik 12 séma és ha azokat egymással kombináljuk, vannak összeillő meg kevésbé összeillő párosok? Könyörgök, gondolkozz már!
Bocsi, de te nem érzed, ha valaki nem kíváncsi rád.
Megértem..
Szeretsz vitatkozni.
Én is, de nem feleslegesen...
Őszintén unom elolvasni a válaszod- de igazad van provokáltalak- és megindult- a "hogyan érveljünk feleslegesn " lavina.
Boccs, de verbálisan is jó vagyok, nem olyan idióta, mint akiknek irogatni szoktál (A másik szakom magyar szak volt az egyetemen- úgyhogy...Na mindegy, ráadásul egyébként is foglalkozom írással, úgyhogy a nyelvtani hibákkal, amit lustaságból bennehagytam- nem tudsz kiakasztani- kicsinyesnek tartom egyszerűen).
Kérlek ne érezz kényszert arra, hogy válaszolj erre, mert úgysem fogom elolvasni, nem érdekel ugyanis a parttalan, értelmetlen vitatkozás, kioktatás.
Inkább írok egy hasonló kérdést ide, vagy...
nem tudom, de őszintén- tényleg ennyire ráérsz?
Szóval keress magadnak egy másik embert, ha nincs baráti körödben, aki ezt meghallgatná.
Sajnálom, ha se intelligenciában, sem másban nem tartasz ott, hogy megértsd- itt- ebben a társaságban, beszélgetésben - nem szívesen látlak.
Amennyibe nem tudsz a kérdésre szakavatott, valódi választ adni- márpedig nem tudsz, akkor kérlek ne írj többet!
Felidegesíteni magam ezen tuti nem fogom.
Egyébként én is imádom az iróniát- de sajnálom az olyan embereket, akik azzal töltik az életüket, hogy ironikus, vagy bántó kommenteket írnak oda, ahova nem kell, ahonnan már egyszer kirúgták őket.
Tudom, hogy ezzel töltöd az életed, hogy másokat lehúzz, de ez most sajnos nem jött be.
A vitatkozáshoz- nem csak 2 fél kell, hanem tisztelet is.
Köszi, hogy ezek után bár valódi választ nem kaptam, mégis le kell zárnom a topicot, mert másként nem érted meg, hogy nem érdekelnek a gondolataid.
Egyébként a magánéletem részletei, sem kérdései- annak ellenére, hogy elmondtam belőle dolgokat- nem tartoznak rád.
Egyszerűen sajnállak téged.
Keress magadnak valakit, aki meghallgat, és elnézést azoktól, akik értelmesen tudnának válaszolni.
Továbbra is várom a válaszokat a kérdésemre!
Kedves Válaszoló!
Tudom, és igazad van.
Én is valami hasonlót gondolok.
Meg olvastam róla, hogy fontos a tőbbi része is a horoszkópnak.
Viszont pontos születési időpontot nem tudok mondani.
Emiatt sajnos gondolom- a többi adat nehez meghatározható.
Úgy értem, hogy igen ez a napjegye.
És a többit nem tudom.
De az nem lehetséges, hogy akkor esetleg még az előző csillagjegy alá tartozik??:..
Igazából előítéleteim nincsenek.
Tehát nem azzal kezdem az ismerkedést, hogy valakinek milyen a horoszkópja.
De ha valakinél gyanus dolgokat találok, arról rendszeresen kiderül, hogy skorpió. Mindig kavarnak valamit.
És ezt most nem előítéletként próbálom megfogalmazni...
Szóval a konkrté kérdésem az, hogy biztosan nem tartozhat másik jegy alá?
A másik pedig az, ha nem tudom a születés pontos óráját, akkor nem fogk tudni a részletesebb horszkópjából semmit.
Ha tudsz segíts infóval kérlek.
1969-es születésű, és Nagybányán született.
Ha tudsz bármiylen infót adni- megköszönném.
Nyilván nem ez határozza meg a kapcsoltomat, kapcsolataimat, de sok érdekes infót adhat a megérzések világában.
illetve, ah bárki segítni tud, örömmel fogadom.
Köszönöm
Még valami yossarian44 számára!
Látom, hogy jól tudsz érvelni.
Úgyan még mindig lusta voltam végigolvasniaz irományodat, de beleolvastam.
Én is ezt tenném- tuti, hogy mondatról mondatra válaszolnék meg mindent.
Máskor szívesen lenyomok egy szkeptikust fél kézzel.
De most olyan emberekre van szükségem, akik nem csak az agyukat tudják használni, hanem az érzelmeiket is.
Sajnálom, ha nem értetted meg, hogy ezzel pont azt próbáltam elmondani neked, hogy én tiszteletben tartom azt, hogy te miben hiszel, hogy te" nem hiszel a horoszkópban".
És maradjunk is ennyiben.
Te viszont nem tartod tiszteletben mások hitét.
Amit csak, akkor van jogod megkérdőjelezni, ha ezt úgy teszed, hogy a másik ember érzéseit is figyelembe veszed.
Az önjelölt szkeptikus térítő, pont olyan idegesítő, mint a buzgó vallásosság.
És, ha egy csöpp eszed lenne, tudnád, hogy direkt szivatlak, mert tudom, hogy ez idegesít fel!
Mindig az veszít, aki hamarabb elveszíti a fejét.
Szóval, ha már téríteni nem tudsz- add fel!!!!!
Kedvesem, szakadj le végre rólam, és keress másutt társat a saját gondolataid megosztásához.
Utáljára kérlek, NE ÍRJ TÖBBET A TOPICOMBA, MERT NEM ÉRDEKELSZ!
REMÉLEM ELÉG RÖVID ÉS VILÁGOS VAGYOK, HOGY FELFOGD!
A diplomáid pedig semmire nem jelentenek garanciát, a legtöbb korlátoltságot az egyetemisták között láttam!
Kímélj meg a véleményedtől! És innentől nem válaszolok neked, bármit írsz.
Egyébként engem az emberek motivációja érdekel, és még mindig nem értem, hogy miért írsz egy olyan témában, amiben állítólag nem hiszel???? Unatkozol, nincs életed, bármi az, kérlek NE ÍRJ IDE TÖBBET! kÖSZI
Ja és még annyi, hogy nem tudom, hogy hol tanultál pszit, de ha az eltén, vagy bárhol...
Az összes barátom ez alapján utálta meg a pszit, mert olyan szinvonaltalan az oktatás- és semmi köze a pszi-hoz.
Mégegyszer, és utoljára, sajnálom, ha nem tudsz magadon nevetni, én tudok- rajtad.
Minden fórumba kellenek fanatikus örültek, de kérlek engem kímélj meg.
Ha van véleményed a TÉMÁban, a horoszkópon BELÜL, akkor írj- ami hit hiányában nincs, akkor ne írj.
A személyeskedésről meg annyit, hogy minden megjegyzésed sértő élű, de nyilván ezt nem veszed észre, vagy valaki nem tanította meg neked, hogy miként tiszteld mások gondolkodását!
A retorika tudásomra tett célzáson meg tényleg muszáj röhögnöm, általában mások tartanak a kifejező készségemtől.
Téged nem az zavar, hogy mások horoszkópot olvasnak, vagy sem.
Egyszerűn túl sok időd van arra, hogy magad materializmusára, -val oktass másokat.
Engem a te nézeted nem zavar, csak ne akard megváltoztatni az enyémet, mert én nem akarom a tiédet- mert egyszerűen NEM ÉRDEKEL!
Nagyon vicces az, amikor valaki nem tudja elengedni a saját farkát, amit kerget.
További jó kergetőzést!!!!!!!!:) :)
"Bocsi, de te nem érzed, ha valaki nem kíváncsi rád."
Már hogyne érezném, süt minden mondatodból. A legtöbb ember, akit már egy párszor szembesítettek azzal, hogy nyilvánvaló ostobaság a hite, az rohadtul nem kíváncsi a következőre, aki ezt szintén megteszi.
Ez a helyzet nálad is, elég látványosan.
"Szeretsz vitatkozni."
Jah, lételemem.
"Őszintén unom elolvasni a válaszod- de igazad van provokáltalak- és megindult- a "hogyan érveljünk feleslegesn " lavina."
Jó, én meg őszintén unom a rohad hosszú sort a Co-operativ-ban, de mintha fórumon lennének, nem tudom hogy jön ide, hogy ki mit un. Az elveidet véded, vagy panaszkodsz?
"Boccs, de verbálisan is jó vagyok,"
Mondod te.
"nem olyan idióta, mint akiknek irogatni szoktál"
Kétségkívül nem.
"(A másik szakom magyar szak volt az egyetemen- úgyhogy...Na mindegy, ráadásul egyébként is foglalkozom írással, úgyhogy a nyelvtani hibákkal, amit lustaságból bennehagytam- nem tudsz kiakasztani- kicsinyesnek tartom egyszerűen)."
Valóban az, igaz, mentségemre, csak azt az egy szót tettem szóvá, ami nagyon verte a szemem. Valóban nem volt jogos felróni, főleg mivel az ezoterikus téma kommentelói olyan szöveggel jönnek, hogy jojózik az ember szeme a helyesírási hibáktól.
"Kérlek ne érezz kényszert arra, hogy válaszolj erre, mert úgysem fogom elolvasni, nem érdekel ugyanis a parttalan, értelmetlen vitatkozás, kioktatás."
Vagy úgy sem fogod elolvasni, mert rohadtul nem szeretsz szembesülni nézeteid tarthatatlan ellentmondásaival. Inkább elkönyvelsz valami rohadt kis g.ciként.
Ebben viszont nem különbözöl azoktól a bizonyos idiótáktól. Egyenlőre - úgy néz ki - csak annyiban, hogy több szót ismersz, és tudsz írásban fogalmazni - valamennyire.
"nem tudom, de őszintén- tényleg ennyire ráérsz?"
Nem. 55-65 órákat dolgozom egy héten. Viszont gyorsan gépelek - 110 leütés/perc - és még ennél is gyorsabban olvasok, szóval egy ilyen párbeszéd párszor 10 percet vesz csak el az életemből.
"Szóval keress magadnak egy másik embert, ha nincs baráti körödben, aki ezt meghallgatná.
Sajnálom, ha se intelligenciában, sem másban nem tartasz ott, hogy megértsd- itt- ebben a társaságban, beszélgetésben - nem szívesen látlak."
Úgy látom te sehogy, semmilyen téren nem érsz fel ahhoz, hogy megértsd, hogy itt, az interneten, egy szabad fórumon, k.rvára nem érdekel, hogy szívesen látsz-e, vagy sem. Te is pont ugyanolyan felhasználó vagy itt, mint én.
Már megint személyeskedsz, és egy szavad nincs azzal kapcsolatban, hogy miért kéne egy percig is hinni a mániákus sületlenségnek, amit te asztrológia néven becsben tartasz.
"Amennyibe nem tudsz a kérdésre szakavatott, valódi választ adni- márpedig nem tudsz, akkor kérlek ne írj többet!"
Senki nem tud szakavatott választ adni, mert az egész - bizonyítottan - egy mese.
De te nem is szakavatott választ keresel, hanem egy választ, ami megegyezik azzal, amit olvasni szeretnél.
Nemde?
"Felidegesíteni magam ezen tuti nem fogom."
Hát persze, hogy nem.
"Egyébként én is imádom az iróniát- de sajnálom az olyan embereket, akik azzal töltik az életüket, hogy ironikus, vagy bántó kommenteket írnak oda, ahova nem kell, ahonnan már egyszer kirúgták őket."
Sajnálatod szívemig hat, egészen megmelengeti. Mellesleg kevered az iróniát a szarkazmussal. Ennél azért jobban oda kellett volna figyelni magyar szakon.
"Tudom, hogy ezzel töltöd az életed, hogy másokat lehúzz, de ez most sajnos nem jött be."
Én meg tudom, hogy titokban csecsemők szívét eszed egy pincében.
Ja, hogy most nem találgatás alapon személyeskedünk? Akkor te miért is azt csinálod?
"A vitatkozáshoz- nem csak 2 fél kell, hanem tisztelet is."
Miért is?
"Egyszerűen sajnállak téged."
Mint mondtam, köszönöm, a szívem megtelt melegséggel.
Azért pszichológus létedre úgy személyeskedsz, mint egy tinilány.
Ez, elgondolkodtató.
"Látom, hogy jól tudsz érvelni.
Úgyan még mindig lusta voltam végigolvasniaz irományodat, de beleolvastam."
Ja, hogy eddig úgy mondtál véleményt rólam, hogy nem is olvastad, amit írtam!
Akkor ezért volt ilyen nevetségesen alaptalan a személyeskedésed! Köszönöm, így már sokkal érthetőbb!
"Máskor szívesen lenyomok egy szkeptikust fél kézzel."
Hát, nem teszed tanúbizonyságát, hogy erre képes lennél. Az a gyanúm, hogy nagyon szegényes érvkészletet lenne, ha egyáltalán elkezdenél érvelni. Ha lenyomás alatt ezt az áradat-jellegű személyes támadássorozatot érted, akkor köszönöm a próbálkozást, de egy igazi szkeptikust csak érveléssel lehet lenyomni, az alsó tagozat vitamódszerével nem.
"De most olyan emberekre van szükségem, akik nem csak az agyukat tudják használni, hanem az érzelmeiket is."
Jah, hát sok sikert hozzá, az érzelmi alapú gondolkodás nagyon jó tanácsadó...
Ugye te igazából nem vagy pszichológus? Mert ha tényleg az vagy, akkor nagyon nagy baj van.
"Te viszont nem tartod tiszteletben mások hitét."
Ugyan mit kéne itt tiszteltben tartanom?
Nem nézed ezt a fórumot? Napi rendszerességgel írogatnak fel ide kétségbeesett emberek, és tanácsot kérnek ezzel a humbuggal kapcsolatban, mert már meg lettek győzve és meg lettek erősítve - olyan emberek által, mint te - hogy ez segíthet az életükön.
Pedig egy nagy l.faszt, ezzel az erővel jöhet a beles sámán.
Ráadásul egyes emberek pénzt keresnek ezzel a szemfényvesztéssel, és ti még itt propagáljátok is.
Ezt kéne tisztelnem?
A gondolat is nevetséges.
"Amit csak, akkor van jogod megkérdőjelezni, ha ezt úgy teszed, hogy a másik ember érzéseit is figyelembe veszed."
Ezt ki mondja?
"Az önjelölt szkeptikus térítő, pont olyan idegesítő, mint a buzgó vallásosság."
Nem célom téríteni, tudom, hogy az lehetetlen. A hozzád hasonló ember ki tudja mennyi időt - és talán még pénzt is - belefektetett abba, hogy ezt a hülyeséget tanulmányozza. Bizonyos mennyiségű idő és pénz után az ember inkább meghal, minthogy saját magának is beismerje, hogy egész idő alatt marhaságokkal foglalkozott.
A célom a jogos, racionális kétely elültetése. Ha az emberbe ez egyszer bekerül, előbb vagy utóbb, talán győzelmet arathat az irracionális téveszme felett.
Én is így szabadultam meg egy pár babonától. Nem egy hittérítő győzött meg, hanem a racionalitás vágott utat a mesék között.
"És, ha egy csöpp eszed lenne, tudnád, hogy direkt szivatlak, mert tudom, hogy ez idegesít fel!"
Idegesít? Fel?
Ha te mondod.
"Mindig az veszít, aki hamarabb elveszíti a fejét."
Érdekes. Akkor a - már, már hisztérikus - mértékű személyeskedés a te oldaladról, minek is a jele?
"Szóval, ha már téríteni nem tudsz- add fel!!!!!"
Az írásjel-halmozás is helyesírási hiba. Látom a magyar szakon eltöltött órák egy része mindenképp felesleges volt.
Feladni meg a gyengék szokták. Chuck Norris nem erre tanított...
"Utáljára kérlek, NE ÍRJ TÖBBET A TOPICOMBA, MERT NEM ÉRDEKELSZ!
REMÉLEM ELÉG RÖVID ÉS VILÁGOS VAGYOK, HOGY FELFOGD!"
Aki előbb veszíti el a fejét, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!