Milyenek az Ikrek jegyűek? Kijöttök velük?
Haverként, munkatársként vagy egyéb összefüggésekben jól kijönni velük, ha nem non-stop kell együtt lenni velük.
Szerelmi kapcsolatba többé nem keveredem velük, ők nem az a házias feleségnek valók, saját bevallásuk szerint sem és tapasztaltam is.
Nyilas ffi.
a kérdezővel egyet értek nagyon!!:))) mert pont rám is ezek illenek, kivéve a nem hűséget, én nagyon az vagyok, akit szeretek bármit megteszek érte, viszont..ez nálam azért lehet mert a vénuszom a bikában áll, de a segítségnyújtás nagyon jellemző, és a felületesség is olykor, meg a lobbanékonyság, és a türelmetlenség,és nagyon érzékeny vagyok. Csak mivelhogy annyi minden érdekel, emiatt nem tudom hogy meléyik szakma lenne a legideálisabb .
24nő)
Ön nagyon ügyes
Szenzitív, bőbeszédű, együtt érző. Ápolnia a kitartást magában, különben a belső nyugtalansága fékezi a tényleges megvalósításokat. A változatosság a legszebbet jelenti az életében. Szeret barátkozni, és igyekszik kikerülni a mély érzelmeket. Nagyon szépen tud beszélni, szeret olvasni, és valószínűleg több hobbija van.
Néha önmagával sincs tisztában. Erre utal az a megjegyzés: Ikrek, azaz két szülött lakozik egy testben.
Ezért gyakran előfordul, hogy élete során többféle hivatással is megpróbálkozik, és ha kitart egy pálya mellett, akkor is el-elvágyakozik valami más, valami merőben ellentétes felé. Uralkodó bolygója a Merkúr, az értelem, az intelligencia planétája, ezért igen jól fogalmaz és olyan hivatást választ, ahol írni is kell.
Talán egyetlen hibája lehetne ennek a bolygóállásnak, hogy hajlamos szétforgácsolni magát, nem bontja ki tehetségének megfelelően képességeit, nem tud szívósan harcolni, küzdeni egy célért. Cselekedeteiben gyakran határozatlan, talán kissé ideges, kissé ingerlékeny, ezért jó, ha Önnél határozottabb társat választ magának, aki segítségére van akkor is, amikor sikertelenség vagy kudarc esetén esetleg kicsit kedélybeteg lesz.
Szereti az újat, a változatosságot, a kalandokat. Igazi társasági ember, szórakoztató, szellemes és jó barát. Jó szívű áldozatkész, szívesen segít szűkebb és tágabb környezetének, ha segítségét kérik. Ha túlhajszolja magát, lelkileg is összeroppanhat. Ezért a kitartó, kemény, nehéz munkára kevésbé alkalmas. Igen sokat kell pihennie, jó ha minél több időt tölt a friss levegőn, és kiadósan kialussza magát.
Csak annyit hajlandó a környezete tudomására hozni,amennyi Ön szerint rájuk tartozik. Ezért hozzátartozói, barátai sokszor bosszankodnak az Ön elhallgatásai miatt, mindig egy kis titokzatosság, sejtelmes félhomály bujkál magánélete és tevékenysége körül.
Sokra viheti, ha képes egy területen kitartóan kamatoztatni tehetségét, eszét, szorgalmát.
Lehet határozatlan és felelőtlen, és mindig szükségét érzi a jeleneteket állandóan változtatni. Nehezen tudja tehetségét és képességét irányítani a kapcsolatteremtésben, ezeket a tulajdonságait sokszor elpocsékolja.
Bővebben: nemethagi.com, asztrokalendarium.hu
Nekem Ikrek a vőlegényem és jól megvagyunk :)
Az Ikrek jegyből rá ami jobban illik az az intelligencia, de inkább a gépekhez meg a reál dolgokhoz konyít jobban mint a humán jellegűekhez.
Sok minden érdekli, könnyen ismerkedik :) viszont néha elég felszínes tud lenni, és a mélyebb érzelmek kimutatása nem az erőssége, nem az a nagy udvarlós Casanova típus (ami engem egyáltalán nem zavar) inkább a tetteivel bizonyítja az érzéseit.
Jól el szoktunk egymással hülyülni :)
Egy Oroszlán menyasszony :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!