Sűrgősen fontos. Hisztek az elemekben? Hány féle típus van, és milyen tulajdonság?
Figyelt kérdés
Saját tapasztalatokra lennék kivi leginkább, tudom a google a barátom, azon már túl vagyunk.2012. febr. 17. 21:00
1/9 anonim válasza:
Milyen elem? Kémiai elemek? Azokból sok van.
Vagy az elementálokra gondolsz? Tűz,víz,levegő,föld?
2/9 A kérdező kommentje:
Tűz, víz, fa... egy könyvben olvastam víz elemről és fa elemről amik emberekben vannak, ezekre lennék kivi
2012. febr. 17. 21:16
3/9 anonim válasza:
Mindenkiben van elem. Ha horoszkipot nézzük ott is elkülöniti a jegyeket pl: kardinális föld jegy....
De 1-2 könyvben olvasni h létre lehet hozni elementált, és parancsolhatsz nekik.Ezek láthatatlanok a fizikai szemnek.
4/9 anonim válasza:
Mit kell itt Duracell ezni? Ez ezotiéria nem reklámozás. bunkó szkeptikus humor herold
5/9 anonim válasza:
Igen, azt hiszem ez az amiben hiszeg.
Víz, tűz, levegő, és föld elem van.
A horoszkóp is megkülönbözteti őket!
Én pl nyilas vagyok az Tűz elem.
A bika, bak azt hiszem föld elemek, a mérleg pedig levegő.
6/9 anonim válasza:
Akár tetszik, akár nem, csak a periódusos rendszer elemeivel tudok szolgálni, a többi tűzvízes maszlag csak baromság.
Más tészta, ha valamiféle szimbólumrendszerről van szó, nem pedig közvetlenül valós dolgokról.
7/9 anonim válasza:
Hogy hiszek-e? Én vagyok az Avatar.
8/9 anonim válasza:
Persze! én uralom a C -t! (szén)
9/9 Napkiraly válasza:
a mengele táblázatban :D megtalálod az ismerteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!