Vízöntő vagyok, nem őrült. Miért néznek rám furcsán az emberek?
Köszönöm a tejre vonatkozó válaszodat, várom a folytatást! Nagyon érdekes az amit írtál, én is olvastam már arról, hogy miért is nem jó, de ez egyikben sem volt benne. Várom a folytatást! Esetleg tudnál hivatkozást is adni? Nem kötözködésből, tényleg érdekel a téma.
Mondjuk hozzáteszem, egyre nagyobb belátásom van az egészségügy, gyógyszeripar és az orvoslás bugyraiba, eléggé elkeserítő ami ott megy. A kutatási eredményeket is manipulálják, hogy az megfeleljen annak, amit ők akarnak (vagy amire lepénzelik őket). Ezért is érdekelne a forrás, hogy az nagyjából hiteles-e vagy sem. - Na meg ezért kell inkább gyógynövényekkel, a természetből vett anyagokkal kúrálni magunkat, amíg lehet. De ezt neked nem kell mondanom :)
A háztartási praktikáid is érdekelnének! A szódabikarbóna és az ecet hasznosságáról már hallottam, alkalmazom is valamennyire, amennyire itt lehetőségem van rá (albérletben lakok, a lakótársam most már nem hagy fürdőszobát takarítani, mert én nem vegyszerrel akartam kipucolni)
Gondolom ezzel is tisztában vagy, de azért leírom: a citrom is nagyon jó! És ami nem köztudott, hogy nálunk is megterem! Az egyik ismerősömnek is van :) A vízkövet seperc alatt leviszi, plusz friss illatot ad. Persze ha a boltban kell megvenni, úgy nem éri meg.
Szóval köszönöm a válaszod és várom a továbbiakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!