Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik férfi jobb? Nyilas...

Melyik férfi jobb? Nyilas vagy bika?

Figyelt kérdés

Melyik milyen és/vagy miért?

Szkeptikusok kattintsanak a böngészőjük vissza gombjára vagy egyszerűen nyomjanak egy X-et!

Köszönöm!

2012. jan. 18. 15:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

A nyilas.

Bár attól függ milyen szempontból. mert hát mindenkinek mások az igényei. Ha életed párját keresed, akit szeretnél annyira ismerni, hogy szinte egynek érezd vele magad, akkor jobb, ha a nyilas mellett döntesz.

Ha a nyilas azt érzi, hogy annyit adsz neki érzelmileg, amennyit ő is ad (mindent, önmagát), akkor biztosan számíthatsz rá. Hűséges, segítőkész, érzékeny, álmodozó, vidám, alkalmazkodó.

A bika se rossz, de vele nehezebb, nehézkesebb, nehezebb megismerni is. Kevésbé alkalmazkodó és eléggé énközpontú. Továbbá hamar ítélkezik és nem mindig jól, ez pedig azért baj, mert nem változtat a véleményén mégha látja is, hogy tévedett.

2012. jan. 18. 21:56
 12/20 anonim ***** válasza:
27%
bika
2012. jan. 18. 23:00
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
A szexben jobb a nyilas, de előfordulhat hogy hosszútávon elviselhetetlen a természete.
2012. jan. 19. 08:29
 14/20 anonim ***** válasza:
én iker vagyok, de a környezetemben nincsen egy nyilas pasi ismerősöm sem, de csaj sem. én ha a habitusomat figyelem hozzá jobban passzolna egy nyilas, mint egy kényelemszerető, lassú bika...dehát te tudod milíen vagy..és milyen fél "illene" hozzád!
2012. jan. 19. 14:00
 15/20 anonim ***** válasza:
92%

Nyilas :) <3 A párom is az, én oroszlán vagyok. Ő a legtökéletesebb férfi, akivel eddig találkoztam. Amit egy előző válaszoló leírt, hogy ha életed párját keresed akkor nyilas a jó, az teljesen igaz rá. De mindenkinek más az igénye. Ezt ne feledjük!

23N

2012. jan. 20. 23:49
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
a bika a jobb mindenben
2012. jan. 22. 15:23
 17/20 anonim ***** válasza:

Ha ennyire horoszkóp alapján akarsz dönteni, kíváncsi lennék a te horoszkópodra is. Ha Föld jegyű vagy, akkor a Bika illik jobban, ha Tűz jegyű, akkor a Nyilas.

A Bikákra mondják, hogy hűséges meg családközpontú, hát én láttam már olyat, aki minden volt, csak ez nem és ez fordítva igaz. Több múlik a neveltetésen, a családi modellen, amit lát gyerekként, az iskolán, barátokon, a szerelmén, de hosszabb-rövidebb távon változtathat rajtad a munkád, párod is.. minden csak rajtad múlik és azon, akarod-e.

Szóval ha két olyan jegy találkozik, akik akarják egymást és a kapcsolatot, de a horoszkóp szerint nem is illenek össze, attól még működhet. (Bak-Iker házasság, talán ők az igazi ellentétei egymásnak mindenben, de van rájuk pozitív példa is)

Szóval ne a horoszkóp alapján dönts, hanem az alapján, mit mond a szíved, az jobban tudja mit akarsz ;)

2012. jan. 24. 20:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Eddigi tapasztalataim szerint a nyilas, mert képes alkalmazkodni, ellentétben a bikával. Van fantáziája és humorérzéke, kalandvágyó, érdeklődő. Elfogulatlan, előítéletektől mentes, vitákban megoldásra törekszik, nem kezd el egyből személyeskedni. Bika ismerőseimről ezeket nem lehet elmondani.
2012. jan. 26. 15:12
 19/20 anonim válasza:
a bika férfiak tapasztalatom szerint vonzóbbak, misztikusabbak és izgalmasabbak mint a nyilasok, férfiasak, nálam ők a nyerők.
2013. szept. 29. 19:50
 20/20 Gabor44 válasza:
A ketto kb ugyan azt tudja...ez toled fugg mit szeretnel.. ha valaki komolyabbat akarsz akkor bika... ha nem gond hogy neha neha megcsalnak... akkor nyilas ( persze a bika sem egy szent az is felre lep de nem olyan sokszor mint egy nyilas mondjuk ) ... fugg attol milyen jegyu vagy ...
2013. okt. 9. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!