:DD fúúú appám, de azért egy próbát csak megér :G :D
2011. okt. 2. 19:51
3/10 anonim válasza:
Tűz és föld kapcsolat. A bika szerencsés a szerelemben minden Csillagjegygyel. Egy zsikás férfi tapasztalata.
2011. okt. 3. 07:04
4/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Nyilast akartam írni csak a T9 bezavart.
2011. okt. 3. 07:06
5/10 anonim válasza:
Tom Bunko: Akkor fejeződnek be, ha nem látogatod többé ezt a kategóriát. Ugye, milyen nehéz megállni? :-D
Kérdező: Anyukám leó, a vadiúj férje meg bika. Érdekes egy kapcsolat, nem mondanám, hogy jó, de legalább érdekes. Anya elég kommunikatív alkat, abból a csávódól meg sokszor harapófogóval se lehetne kihúzni egy szót legalább. Ebből adódik az összes konfliktus. Anya áldozatkész, játékos természetű, amit az a bivaly sokszor versengésként él meg, ezért próbálja kordában tartani és uralkodni felette. Nagyon idegesítő a jelleme! Biztosan van, akivel kijönne, de ha még egy toleránsabb fajta oroszlánnak is meggyűlik vele a baja, akkor... De hogy általánosságban milyen, arról sajnos nem tudok nyilatkozni.
2011. okt. 3. 07:06
6/10 anonim válasza:
oroszlan no vagyok es 2 bika hosszukapcsolatom van.megmaradnak egymas mellett mert a bika kitarto es nyugodtabb mint az oroszlan de tul unalmas is.en mindkettot ezert hagytam ott.az oroszlanhoz uncsik,de persze az oroszlanban is vannak kulonbsegek
2011. okt. 5. 08:49
7/10 anonim válasza:
a nőstény oroszlán megeszi a bikát
2011. okt. 5. 15:48
8/10 Tom Benko válasza:
Nem sikerült a nevem sem elolvasnod. Próbáld újra! Attól meg, hogy kimoderáltatjátok, még újra be fogom írni... Mikor szűnnek meg végre az ilyen ostoba kérdések? A kérdésre a válasz: olyan, amilyennek tenni tudják.
2011. okt. 6. 20:27
9/10 anonim válasza:
Ez alapján ítélni agyi gyengeségre utal.....több 1000000 oroszlán és bika férfi/nő van......
2011. okt. 8. 16:36
10/10 anonim válasza:
Ki hisz ebben a marhaságban?
Most ha azt írom neked, hogy az oroszlán csillaga a vízöntő Jupiterében áll, de a mérleg nagy befolyást gyakorol a dagály-apály jelenségre akkor mi történik, elválsz, vagy mi??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!