Oroszlán nő és bak férfi milyen páros?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 19:18
11/15 anonim válasza:
Általánosságban erre a kérdésre nem lehet válaszolni, ugyanis ahány Oroszlán és Bak, az annyi féle. Nincs két egyforma ember egyikből sem. Amennyiben ragaszkodsz egy asztrológiai válaszhoz, akkor menj el egy jó asztrológushoz, csináltasd meg mindkettőtök részletes horoszkópját, majd a kettő összevetését. Ez már abszolút konkrét lesz, csak rólatok fog szólni, és ne keseredj el a negatívumoktól, hiszen minden kapcsolatban lehetnek problémák. Az nem is baj, ha tudjátok, mert fel tudtok rá készülni, és még időben meg tudjátok beszélni. Egyébként a legfontosabb a szeretet.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, elég sokszínű:)) nemis vettem észre h már ennyien írtatok tényleg köszi mindenkinek. Hát a nő én vagyok és tudom nem igazán lehet a horoszkópra hagyatkozni, de azért érdekesnek találom. Azóta mióta feltettem a kérdést új lett a felállás sajna:( közölte h ő csak szexet akar, mert sokat dolgozik és amúgy is már sokszor csalódott. De én szeretnék ezen változtatni én úgy érzem tudnám szeretni, ha ebben valaki tudna tanácsot adni, hálás lennék.
2012. jan. 6. 18:03
13/15 tomy88trance válasza:
Sajnos én kétszer is megtapasztaltam,hogy kb csak kihasználja az oroszolán a bakot ,legalább is én így jártam :( A mostani barátnőm 2 hónap után kiszeretett belőlem,pedig nem voltak vitáink és állítólag nagyon szeretett és ragaszkodott hozzám :|
14/15 anonim válasza:
közös gyerek nem lehet ennek ilyen biológiai oka van, de valszeg az oroszlán lány elejti és a csapatába viszi a bakot, de ritka, hogy egyszerre ugyanott legyenek szerintem
15/15 anonim válasza:
Nekem oroszlán barátnőm van és bak vagyok. hát meg kell mondanom sajnos nem egy jó páros. ( lehet szemétség de már csak a nyár miatt vagyok együtt vele...nem vesz komolyan, én se őt )A barátai fontosabbak nem törődik úgy veled de ő elvárja a törődést. Mindent magának akar de valami mégis engem nagyon megfog...a szenvedélyessége, ahogy csokól érezni a tüzet :) és lehet nyálas tényleg így van...de amúgy tényleg nem valami jó párosítás :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!