Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák nő Kos acs-sel, és Bak...

Rák nő Kos acs-sel, és Bak férfi Skorpió asc-sel milyen páros lehet? A jegyeik miatt lehet, hogy összekülönböznek olyan sokszor mostanában?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 19:42
1 2
 1/11 anonim válasza:
6%
Nagy az Isten állatkertje...
2010. máj. 6. 19:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez most beszólás akar lenni? Figyelj, ha nem érdekel a téma, NE ÍRJÁL IDE!
2010. máj. 6. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:

Sajnos a Rák és a Bak nem ugyanabban a világban él. Egyszerűen nem egy nyelvet beszélnek. A Rák álmodozó, a Bak viszont földközeli. Másként látják a világot, mást éreznek problémának, és másként képzelik el a problémák megoldását is.

Tapasztalat, hogy sajnos ez a párosítás nem szokott tartós lenni... Egy Bakot csak egy másik Bak érthet meg igazán... A Rákhoz pedig sokkal jobb lelki társ lehet egy Halak.

Persze, ez csak asztrológia, de nekem Rák nőként az a véleményem, hogy sok igazság lapul benne.

2010. máj. 6. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem a temahoz vag, de csak annyit szeretnek hozzatenni, hogy en bak vagyok, a ferjem halak ( elmeletileg en gyakorlatias vagyok, o meg almodozo, ami igaz is, de ugy kiegeszitjuk egymast mar evek ota mint turo a csuszat). Erre nem lehet alapozni.
2010. máj. 6. 20:06
 5/11 anonim ***** válasza:

A Rák és a Bak alapból összeillenek. Én Bak nő vagyok, a párom Rák pasi.

Nagyon jól kijövünk. A mi aszcendensünk Bak-rák asc. és Rák-bika asc.

2010. máj. 6. 20:13
 6/11 anonim ***** válasza:

én Rák csillagjegyű férfi vagyok Kos acs-sel és a Bak csillagjegyű nőkkel nagyon el vagyok. először a puhitás nem olyan egyszerű, amig nem ismernek jobban, de utána amikor már megismertek akkor nagyon ragaszkodóak.

szerintem egész jól kiegészitik egymást. nem-től függetlenül.

2010. máj. 6. 20:21
 7/11 anonim ***** válasza:

A 19:58-as válaszoló vagyok.

Lehet, hogy csak én rontottam el mindig valamit, de nekem Rák nőként soha nem sikerült tartós kapcsolatot kialakítani Bak pasival. Pedig vonzalom mindig volt köztünk a Bakokkal, de aztán az első kissé érzelmesebb, odabújósabb randi után pánikszerűen elmenekült mindegyik.

Addig, amíg tét nélküli, együtt járós, időnként találkozós történet volt a kapcsolat, addig működött. Az érzelmektől viszont menekültek, mint a tűztől. (Elég egy árulkodó, szerelmes pillantás is nekik, nem feltétlenül arról van szó, hogy az ember hozzájuk költözteti a fogkeféjét.) Nem tudnak megbízni az emberben, és önmagukban sem. A világ is csak fekete, vagy fehér a számukra. Persze lehet, hogy csak én akadtam össze mindig "rossz" Bakokkal...

2010. máj. 6. 20:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A Rák nő alapvetően érzelmes igényli hogy érzelmeket adhasson és hogy kapjon is. A Bak férfi ennek pont az ellentétje. Materiális, fontos a munkája, a megfogható dolgok. A zodiákusban is az ellentétes oldalon vannak. Viszont a Skorpió asc szintén érzelmes (még ha nem is mutatja), amit egy Rák nő odaadása és szeretete tökéletesen kieléghíthet. Ilyenkor csak egy plussz hogy a Baknak szüksége van a stabil érzelmi háttérre (pont azért hogy ne kelljen ezzel foglalkoznia, hanem tudja hogy megvan ha kell, és bizony kevés esetben vesztenek a Bakok főként Skorpió asc-el, de ha előfordul akkor csak a család húzhatja ki őket a gödörből) ezt pedig a Rák tökéletesen tudja neki nyújtani. A Ráknak meg biztos stabil háttérre van szüksége, amit a Bak tud kitűnően nyújtani. Szóval mivel ellentétesek pont azért egy részük nagyon jól kiegészíti egymást. Szóval ez így szerintem egy nagyon jó párosítás, bár ehhez azért ismerni kellene az egész horit. Legyőzhetetlen ütőképes csapatot alkothattok együtt. Viszont ha komolyra fordul a dolog és mégis szakítás lesz a vége akkor kő kövön nem marad az biztos, mert a Bak/Skorpió és a Rák/Kos sem az a harcban engedek típus, hanem inkább küzdelem az utolsó csepp vérig. Bár ha komolyra fordul a dolog akkor kicsi az esély a szakításra is mert a Bak és a Rák is hűséges típus.

Fentieket csak a nap és asc-jegyből kiindulva írtam. A horoszkóp többi eleme másfelé viheti el a dolgot, ha nagyon olyan a bolygóállás akkor esetleg teljesen másfelé is.

Pussz,

e

2010. máj. 7. 14:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem a "legszerencsésebb" párosítás !!! De van ennél rosszabb is.
2010. máj. 7. 22:12
 10/11 anonim válasza:
0%
hagyátok már a hülyeséget!!! két ember kapcsolata nem az állatövi jegyektől függ.
2010. máj. 10. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!